1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW equipa el seu M4 amb llantes de fibra de carboni
BMW equipa el seu M4 amb llantes de fibra de carboni

BMW equipa el seu M4 amb llantes de fibra de carboni

0
0

BMW començarà a comercialitzar a la primavera el model M4 GmbH amb llantes de carboni que segons la companyia redueixen de forma significativa el pes no suspès i de les masses de rotació, el que contribueix a una millor acceleració i desacceleració de l’automòbil, millors respostes de la direcció i menors nivells de vibració.

Les noves llantes de fibra de carboni (Foto: BMW)
Les noves llantes de fibra de carboni (Foto: BMW)

El nou BMW M4 GTS estarà disponible a partir del seu llançament al març de 2016 amb més innovacions en la tecnologia del bastidor. Té un consum combinat de combustible de 8,5 l / 100 km i unes emissions combinades de CO2 de 199 g / km. També un motor de sis cilindres en línia que arriba 500 CV, amb l’ajuda del sistema d’injecció d’aigua i gran varietat de components en plàstic reforçat amb fibra de carboni.

Dissenyat per als circuits, però també homologat per al seu ús en carretera, es tracta segons BMW del primer vehicle produït en sèrie del món que pot equipar-se amb llantes fabricades en PRFC / alumini compost. Aquestes permeten reduir al voltant de set quilos de pes en un BMW M4 GTS respecte a un equipat amb les llantes d’alumini forjat de la versió estàndard.

Les rodes estan equipades amb pneumàtics Michelin Pilot Sport Cup 2 adaptats especialment per al BMW M4 GTS (davanter: 265/35 ZR19, darrere: 285/30 ZR20).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *