1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW es converteix en soci de la Ryder Cup
BMW es converteix en soci de la Ryder Cup

BMW es converteix en soci de la Ryder Cup

0
0
BMW patrocinarà la Ryder
BMW patrocinarà la Ryder

BMW s’ha convertit en soci principal de la Ryder Cup, la competició de golf que enfronta un combinat de jugadors d’Estats Units contra un combinat de jugadors d’Europa. La Ryder es jugarà a Whistling Straits (2020) i Roma (2022).

La relació de BMW amb la Ryder Cup va començar en 2006, essent el Cotxe Oficial del Club K a Irlanda. Des de llavors, la companyia ha estat present en cada partit de la competició, tant a Europa com als Estats Units, amb un paper protagonista com a Soci Oficial en Celtic Manor (Gal·les, 2010), Gleneagles (Escòcia, 2014), i Le Golf National , aquest any a França. A partir d’ara, BMW estendrà la seva influència a banda i banda de l’Atlàntic.

Compromís amb l’European Tour fins 2022

BMW també ha tornat a confirmar el seu compromís amb l’European Tour fins 2022, renovant el seu paper com a Soci Oficial, i ha garantit el patrocini continuat per al BMW PGA Championship i el BMW International Open durant el mateix període de temps.

La temporada 2019 de Golf BMW començarà amb la Final Mundial de la BMW Golf Cup International. Els guanyadors nacionals de les sèries de tornejos per a amateurs més grans del món seran convidats al Cap Sant Lucas, en un complex a la zona sud de la península de Baixa Califòrnia, a Mèxic, del 18 al 23 de març.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *