1. Home
  2. Presentacions
  3. BMW G 310 R
BMW G 310 R

BMW G 310 R

0
0

Un nou horitzó

El segment de les naked de pes mitjà està de moda i com que a BMW no se n’hi escapa cap, ha creat al G 310 R, una roadster petita, versàtil i divertida amb un propulsor de 313 cc a imatge i semblança de la brutal S 1000 R.

 

TEXT: Albert Alsina / FOTOS: BMW

 

GANES DE MARXA

L’acord de col·laboració de BMW amb el fabricant indi de Bangalore, TVS Motor Company, ha començat a donar els seus fruits. Una naked monocilíndrica per al públic més jove amb ganes de marxa a la ciutat que, a més, representa un canvi de rumb substancial per a la signatura de Munic. I és que la marca alemanya s’endinsa en un segment desconegut per a ells, fins aquest moment, en què sembla que hi ha molt recorregut per davant.

 

PETITA PERÒ MATONA

Aquesta germana de la S 1000 RR a petita escala compta amb un propulsor monocilíndric de 313 cc de 4 temps, amb el cilindre inclinat cap enrere i la culata girada 180 graus. Una disposició i arquitectura desconegudes fins al moment en el segment, i més si es té en compte que la sortida de la fuita és posterior, l’admissió està en la part davantera i disposa del sistema Diamond Like Carbon (DLC) de la Superbike S 1000 R , amb el qual, es recobreixen els balancins de la moto per reduir el desgast dels mateixos. Compta amb injecció electrònica i doble arbre de lleves, té uns gens menyspreables 34 CV de potència màxima amb 28 Nm de par (capacitat d’empenta).


Disponible amb el carnet A2, la G 310 R està disponible por menys de 5.000 euros


A L’AVANTGUARDA EN DISSENY

La seva estètica deixa una forta sensació de presència amb un tarannà notablement dinàmic. La carrosseria és, com no podria ser de cap altra manera, força minimalista, i els perfils punxeguts i ferms. Fins i tot disposa d’una quilla sota del motor que llança tota la part central cap a la zona del davant, conferint un aspecte esportiu molt marcat. Una imatge a l’avantguarda en disseny que pretén arribar a un públic juvenil i desenfadat, però perquè no, també al sector femení, atès que tant les seves prestacions com també les seves mesures estan enfocades per a elles.

P90202712_highRes_bmw-motorrad-g-310-r

 

DOTACIÓ COMPLETA

A nivell de components i d’equipament, la G 310 R de BMW compta amb un xassís molt rígid de doble biga d’acer acoblat a un braç basculant molt llarg per augmentar l’estabilitat, una forquilla invertida de 41 mm davant, sistema de frenada ABS de sèrie i un quadre de comandament amb un display LCD de grans dimensions i òptima lectura.


Aquest model de BMW és apte per tot tipus d’usuaris, des dels més experimentats als més novells.


FITXA TÈCNICA

  • Motor Monocilíndric. 4T
  • refrigeració Líquida
  • Alimentació Injecció electrònica
  • Cilindrada 313 cc
  • Potència màxima 34 CV a 9.500 rpm
  • Alçada del seient 785 mm
  • Distància entre eixos 1,374 mm
  • Dipòsit combustible 11 litres

 

REVISTA ONLINE APP STORE  GOOGLE PLAY 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *