1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW i Lego converteixen una joguina en un model real
BMW i Lego converteixen una joguina en un model real

BMW i Lego converteixen una joguina en un model real

0
0

Per primera vegada una joguina de Lego es convertirà en un model real. Es tracta d’una moto voladora en base del model BMW R 1200 GS Adventure.

Aquest model inclou funcions innovadores i manté el disseny de la GS, amb un aspecte elegant i futurista. A més, s’han eliminat les rodes de la seva posició original per deixar espai a una hèlix en la part posterior, que s’acompanya d’una unitat de vol sota el seient.

La col·laboració entre els equips de Lego i BMW ha estat motivada per la passió que la gent té cap a les dues marques. “Ha estat increïble veure com els equips han treballat junts, però crec que cap dels dos s’havia imaginat que tindria aquest resultat. Suposo que només demostra que es pot crear qualsevol cosa amb Lego Technic. Fins i tot el futur”, explica Andy Woodman, Director Sènior de Disseny de Lego Technic.

“Ha estat una gran idea i un repte creatiu el desenvolupar aquest model de moto a partir del set de LegoTechnic BMW R 1200 GS Adventure. El nostre prototip no només incorpora l’ADN del disseny de BMW Motorrad amb elements típics com el motor boxer i la silueta característica de GS, sinó que també es basa en l’estil de Lego Technic “, afegeix Alexander Buckan, Director de Disseny de Vehicles BMW Motorrad.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *