1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW inicia un programa per donar formació i ocupació a 500 refugiats
BMW inicia un programa per donar formació i ocupació a 500 refugiats

BMW inicia un programa per donar formació i ocupació a 500 refugiats

0
0

BMW vol acollir uns 500 refugiats en el marc del programa Work Here que els ofereix pràctiques de 9 mesos amb les que poden aconseguir el certificat de treball que els permeti quedar-se a Alemanya. Aquest programa, en col·laboració amb l’Agència Federal d’Ocupació, va començar a la ciutat de Múnic amb 40 persones i s’anirà ampliant al llarg del 2016 a altres localitats.

Els primers refugiats acollits per BMW (Foto: BMW)
Els primers refugiats acollits per BMW (Foto: BMW)

El Programa de Formació Work Here! ensenya habilitats que permetran als refugiats tenir millors perspectives a Alemanya i els ajudarà a iniciar una nova vida. El Programa consta de dues fases basades en la pràctica: durant la fase d’orientació de tres setmanes i les posteriors sis setmanes de formació pràctica, els participants reben orientació pels empleats de BMW Group. Amb un màxim de sis hores al dia, els refugiats aprenen sobre els processos de treball en diferents departaments, incloent desenvolupament, vendes i màrqueting, recursos humans, finances, producció i IT. Això es complementa amb una classe de llengua diària i un programa d’entrenament especialment desenvolupat per ensenyar habilitats essencials interculturals i socials.

Als participants també se’ls proporciona el dinar i són formats d’acord a les seves necessitats individuals, com l’assistència a cursos d’informàtica. Al final de les nou setmanes, cada participant rep un diploma que certifica la qualificació obtinguda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *