1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW mostra el i8 Protonic Red Edition que es vendrà en edició limitada
BMW mostra el i8 Protonic Red Edition que es vendrà en edició limitada

BMW mostra el i8 Protonic Red Edition que es vendrà en edició limitada

0
0

BMW posarà a la venda una edició limitada del i8 Protonic Red Edition, que es mostrarà al Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra de principis del mes que ve. Es tracta d’una nova i exclusiva versió de l’híbrid esportiu endollable. Aquest model ofereix al client la possibilitat d’adaptar el cupè esportiu a les seves preferències personals.

El BMW i8 (Foto: BMW)
El BMW i8 (Foto: BMW)

L’edició especial del BMW i8 que es començarà a fabricar a partir del mes de juliol, serà de color exclusiu Protonic Red amb trets d’acabat en Frozen Grey metal·litzat. Aquests colors es combinen amb llantes d’aliatge lleuger de color Orbit Grey amb radis d’alumini pintats mat. Les llandes calcen pneumàtics de dimensions mixtes: 215/45 R20 els de davant i 245/40 R20 els de darrere.

Interior harmònic amb l’exterior

A l’interior el logotip i8 apareix en els reposacaps dels seients davanters i la identificació Protonic Red Edition s’aprecia en els llistons embellidors de les portes. La tapisseria dels seients té dobles costures de color vermell. Els ornaments de les portes i de les parts laterals posteriors de l’habitacle també tenen costures dobles de color vermell, de manera que l’expressió estètica de l’habitacle harmonitza amb el color exterior del vehicle.

Els embellidors de la consola central i del tauler d’instruments, amb acabat de carboni, realcen la imatge esportiva i moderna del BMW i8 que impera al seu interior. El mateix succeeix amb l’acabat de les manetes de les portes. La palanca de la caixa de canvis amb aplicacions de ceràmica de color negre, així com els cinturons de seguretat de color gris i les estoretes especials amb vores de pell i contrastants costures de color vermell, completen l’expressió individualitzada de l’habitacle.

El BMW i8 Protonic Red Edition es començarà a fabricar el juliol de 2016 a la planta de Leipzig i únicament es podrà adquirir durant un temps limitat. Concretament, només s’admetran comandes fins a finals d’aquest 2016.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *