1. Home
  2. Cotxes
  3. BMW mostra el prototip sèrie 3 híbrid
BMW mostra el prototip sèrie 3 híbrid

BMW mostra el prototip sèrie 3 híbrid

0
0

El prototip BMW sèrie 3 híbrid tipus plug-in utilitza un motor de gasolina de quatre cilindres de la nova generació Efficient Dynamics amb tecnologia Twin Power turbo, combinat amb un motor elèctric, que utilitza la tecnologia eDrive. D’aquesta manera, el cotxe té unes prestacions comparables a un model de sis cilindres de la sèrie 3 de BMW però, consumeix considerablement menys.  La potència del sistema híbrid elèctric endollable és d’aproximadament 245 CV i va associat a una caixa de canvis Steptronic de 8 marxes. El consum mitjà es d’aproximadament 2 litres als 100 quilòmetres. Aquest baix consum es deu, entre altres, a l’ús intel·ligent de materials lleugers i a les propietats aerodinàmiques del cotxe.

Series 3 Plug-in

El prototip BMW Sèrie 3 híbrid es pot conduir a una velocitat de fins a 120 km/h utilitzant únicament el motor elèctric, i l’autonomia amb aquest tipus de propulsió és d’uns 35 quilòmetres.

Igual que en els actuals models de sèrie de BMW, també és possible seleccionar un mode de conducció en el BMW Sèrie 3 híbrid tipus plug-in que s’adapti a les preferències del conductor i a les circumstàncies de la conducció. Prement la tecla, és possible activar els modes CONFORT, SPORT I ECO PRO. D’aquesta manera s’activen les funcions de reglatge de la suspensió i es seleccionen les característiques del canvi de marxes, la qual cosa fa que també es modifiqui l’estratègia de funcionament del sistema híbrid.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *