1. Home
  2. Cotxes
  3. BMW mostra la renovada Sèrie 1
BMW mostra la renovada Sèrie 1

BMW mostra la renovada Sèrie 1

0
1

El nou BMW Sèrie 1 ha experimentat considerables canvis en el disseny frontal i posterior que el fan més expressiu, esportiu i eficient. Les entrades d’aire de majors dimensions i la geometria marcadament més plana dels llums de LED contribueixen a aquesta nova línia.

Serie 1

El Sèrie 1, de 3 o 5 portes, inclou una renovada i àmplia gamma de motors entre els quals destaquen un nou propulsor de gasolina de tres cilindres i un altre dièsel de quatre; ambdós amb tecnologia BMW TwinPower Turbo i que van associats a una caixa de canvis manual de sis velocitats i opcionalment a un canvi Steptronic de vuit.

La renovada Sèrie 1 de BMW presenta equipament de sèrie nou que inclou l’indicador de la pressió del pneumàtic, la ràdio BMW Professional i el sistema de comandament iDrive que, al seu torn, disposa d’una pantalla independent d’alta definició de 6,5 polzades, integrada al quadre de comandaments, els nous llums LED, Bluetooth + USB i trucada d’emergència intel•ligent, entre altres. Els acabats Advantage, Sport, Urban i M Sport oferts a mode d’alternativa davant l’equipament bàsic, permeten personalitzar el cotxe específicament, segons els gustos de cada client.

Tots el models de la nova Sèrie 1 tenen instal•lada fixament una targeta SIM. Amb aquesta targeta és possible accedir a diverses funcions, entre elles, al servei BMW TeleServices.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *