BMW Motorrad presenta les noves BMW F 750 GS, BMW F 850 ​​GS i BMW F 850 ​​GS Adventure

Nous i emotius conceptes de color, “GS Edició 40 Aniversari” així com més equipament opcional i de sèrie

Durant anys, les característiques principals dels anomenats models BMW Motorrad de gamma mitjana BMW F 750 GS, BMW F 850 ​​GS i BMW F 850 ​​GS Adventure han estat múltiples: plaer de conducció de primera gràcies a la fiable capacitat de control en tot tipus de carreteres, impressionant potència de motor, així com gran capacitat per a la conducció diària i el turisme, fins i tot quan els mers camins de terra són els que et porten al teu destí. La BMW F 850 ​​GS i la BMW F 850 ​​GS Adventure combinen a la perfecció una capacitat suprema en carretera i turisme amb unes característiques tot terreny excepcionals, mentre que les dimensions més manejables de la BMW F 750 GS atrauen els motociclistes que busquen una introducció a l’ món de les enduro de turisme. La sèrie F, que ja és un concepte provat i comprovat, presenta aquí a tres variants, acollides amb fervor pels entusiastes de la motocicleta en els últims anys i perfeccionades per BMW Motorrad per al model de l’any 2021. Els tres models semblen més frescos i dinàmics gràcies a les noves combinacions de colors i proporcionen una experiència GS encara més intensa amb un major equipament de sèrie i nous equipaments opcionals.

Els canvis generals en la BMW F 750 GS, BMW F 850 ​​GS i BMW F 850 ​​GS Adventure inclouen nous dissenys de banda i la designació dels estils respectius en els panells laterals del carenat. A més, tots els models tenen de sèrie nous intermitents LED i un dispositiu de càrrega USB a la part davantera dreta. ABS Pro i DTC (Control de Tracció Dinàmica) ara també són de sèrie, per a una major seguretat al frenar i accelerar.

Com abans, el potent motor de 4 vàlvules i 4 cilindres, refrigerat per líquid, amb una cilindrada de 853 cc, injecció de combustible i caixa de canvis de sis velocitats en els tres models assegura una vigorosa propulsió. Ja està dissenyat per complir amb la futura norma d’emissions Euro 5 i gràcies a dos eixos de contrapès, delecta amb la seva suavitat, les seves característiques de resposta espontània, la seva impressionant tracció i el seu baix consum de combustible. A la BMW F 750 GS, com abans, genera 57 kW (77 CV) a 7.500 rpm i desenvolupa un parell màxim de 83 Nm a 6.000 rpm. La BMW F 850 ​​GS i la BMW F 850 ​​GS Adventure segueixen generant 70 kW (95 cv) a 8.250 rpm i 92 Nm a 6.250 rpm.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Macbor Montana XR5, mb llicència per somiar

Macbor Montana XR5, mb llicència per somiar

Macbor amplia la seva gamma amb la Montana XR5, la seva primera bicilíndrica i

Posterior
Kia e-Soul, ciutadà elèctric

Kia e-Soul, ciutadà elèctric

Nascut per seduir els conductors urbans d’esperit juvenil i respectuosos

També et pot interessar
Total
0
Share