1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW Oliva Motor Girona nou mecenes de l’Auditori de Girona
BMW Oliva Motor Girona nou mecenes de l’Auditori de Girona

BMW Oliva Motor Girona nou mecenes de l’Auditori de Girona

0
0

La signatura del conveni s’ha realitzat aquest dimecres al concessionari BMW Oliva Motor Girona de Salt i ha comptat amb la presència de Marta Madrenas, alcaldessa de la ciutat de Girona, en nom de la Fundació i de Cristina Martin com a gerent de BMW Oliva Motor Girona.

Oliva Motor Girona, com va essent habitual, aposta per la cultura a la ciutat de Girona, i amb aquesta firma, dóna un pas més, per estar present en la societat gironina. En els pròxims dos anys col·laborarà en la promoció i difusió de l’activitat cultural que es desenvolupi a l’Auditori de Girona.

L’Auditori de Girona, és un edifici de nova generació, dissenyat per un equip de prestigiosos arquitectes de la ciutat, amb un equipament funcional pensat per acollir activitats musicals, situat al centre de la ciutat amb una superfície de 10.000 m2 compta amb dues grans sales de concerts i diverses sales polivalents per a cursos, assaigs o gravacions. Amb una mitjana de dues representacions per setmana, i moltes obres estrenades, l’Auditori igual que BMW Oliva Motor Girona, sempre busca la perfecció en el seu treball.

Oliva Motor Girona, pertany al Grup Oliva, un grup en plena expansió que gestiona els concessionaris BMW, MINI i Motorrad de la província de Tarragona i des de fa un any, de Girona.
Oliva Motor Girona, concessionari oficial BMW, MINI i Motorrad, compta amb tres instal·lacions a la província de Girona; Salt, Figueres i Olot. Les tres instal·lacions del concessionari compten amb servei de comercialització de vehicles nous i d’ocasió, i també servei postvenda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *