1. Home
  2. Cotxes
  3. BMW posa al dia l’X3
BMW posa al dia l’X3

BMW posa al dia l’X3

0
0

L’any 2003, BMW va crear el nou segment dels Sport Activity Vehicles (SAV) amb l’X3. Amb més d’un milió d’unitats venudes, el BMW X3 ha aconseguit imposar-se com a sinònim de dinamisme esportiu, ambient selecte i robusta agilitat, brillant, a més, pel seu moderat consum i baix valor d’emissions.

BMW X3

El nou BMW X3 té més aplom i accentua més els trets de disseny típics dels models X. L’habitacle es distingeix per la qualitat dels seus materials i l’ambient d’exclusivitat que impera en ell. Amb la nova línia d’acabat xLine s’accentua addicionalment el caràcter SAV dinàmic i robust del BMW X3.

Quan es llanci al mercat, el nou BMW X3 ho farà amb quatre motors dièsel i tres de gasolina, amb potències que van des dels 150 CV als 313 CV. Els moderns motors amb tecnologia BMWTwinPower Turbo garanteixen excel·lents prestacions i baix consum. A més, la potència de l’X3 xDrive20d augmenta de 184 CV a 190 CV, mentre que el consum de la versió amb caixa automàtica disminueix un 0,7 per cent en comparació amb el model antecessor. D’aquesta manera, el BMW X3 xDrive20d que estrena el nou motor turbodièsel de 2.000 cc, aconsegueix establir un nou límit de referència en el seu segment. El mateix passa amb el nou motor de 150 CV del BMW X3 sDrive 18d amb tracció posterior convencional i caixa de canvis manual de sis marxes. I també el nou BMW X3 xDrive28i amb 245 CV i el BMW X3 xDrive35i amb 306 CV.

 

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *