1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW presenta el “Vehicular Small Cell” al Mobile World Congress de Barcelona
BMW presenta el “Vehicular Small Cell” al Mobile World Congress de Barcelona

BMW presenta el “Vehicular Small Cell” al Mobile World Congress de Barcelona

0
0

Estem observant un augment de l’ús dels dispositius mòbils com ara smartphones, tablets, connexions inalàmbriques de tecnologia ‘wereable’ com ara els smartwatches i molts altres dispositius que en el futur formaran part de l’’internet de les coses’, dins dels vehicles. No obstant això, el fort efecte d’escut per a la senyal que produeix el cos del vehicle pot, sovint, causar problemes de recepció, especialment quan es condueix per àrees amb una mala cobertura mòbil. Amb l’objectiu de solucionar aquesta qüestió, el Grup BMW s’ha unit a Nash Tenchologies GmbH, especialista en xarxes i al proveïdor automobilístic, peiker acustic GmbH & Co KG, per llançar el programa d’investigació “Vehicular Small Cell”.

Vehicular Smart Cell

Una femtocèl·lula és una mini estació cel·lular base que típicament es fa servir per oferir una connectivitat millorada dins de les empreses o de les llars. Per primera vegada, el Grup BMW i els seus socis d’investigació estan ara desenvolupant una femtocèl·lula per a la seva aplicació dins dels cotxes.

El “Vehicular Small Cell” facilita un accés òptim a les xarxes cel·lulars a través de l’antena del vehicle mentre que, alhora, redueix de manera considerable la radiació electromagnètica dins del cotxe.

El “Vehicular Small Cell” disposa automàticament d’una connexió inalàmbrica entre tots els dispositius dins del cotxe, inclosos els aparells de cada un dels passatgers, i l’antena. La millorada connexió inlàmbrica redueix considerablement el número de trucades de telèfon amb interrupcions i ofereix una qualitat de connexió més estable mentre es condueix. La millor connectivitat també permet una major velocitat dels bits a transmetre i de manera significativa milloren el rendiment de funcions com la navegació a través de la web, la consulta de correus electrònics i la música en streaming.

El “Vehicular Small Cell” permet que tots els dispositius que es troben dins del vehicle transmetin amb poca potència, el que permet reduir els nivells de radiació. I, a més, la transmissió amb menys energia també estalvia bateria.

(02/03/15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *