1. Home
  2. Cotxes
  3. BMW presenta els nous X5 M i X6 M
BMW presenta els nous X5 M i X6 M

BMW presenta els nous X5 M i X6 M

0
0

Els nous BMW X5 M i X6 M combinen les característiques típiques de la X de BMW (exclusivitat, robustesa, agilitat i utilitat diària) amb les altes prestacions dels models M de BMW.

BMW X5 M

Gràcies a les seves marcades formes, els nous X5 M i X6 M mostren a primera vista les seves ambicions. L’exterior és tot del mateix color. La diferència de les dimensions dels pneumàtics davanters i posteriors accentuen l’ample de via. Les grans entrades d’aire frontals, les brànquies laterals que porten l’emblema del model, així com les sortides d’aire en els passos de roda davanters, el suport doble dels retrovisors exteriors, típics dels models M, els quatre tubs d’escapaments, també propis d’aquests models, així com l’aleró posterior del BMW X6 M, garanteixen una imatge pròpia de les versions M de la marca alemanya.  L’exclusiva oferta es completa mitjançant llandes d’aliatge lleugeres M de 20 polzades de diferents dimensions davant i darrera, o opcionalment amb llandes d’aliatge lleugeres forjades M de 21 polzades.

El disseny de l’habitacle combina components esportius i exclusius materials. Així ho confirmen el tauler d’instruments M, el volant M de cuir amb lleves de canvi d’alumini, la palanca selectora de canvis M amb accionament a la caixa de canvis M de doble embragatge, els seients davanters esportius M regulables elèctricament, el reposapeus M per al conductor, la pantalla virtual opcional Head-Up Display que inclou funcions com la marxa que està posada o el marge de revolucions.

El nou motor M TwinPower Turbo del BMW X5 M i del BMW X6 M és el propulsor més potent que BMW ha desenvolupat per a un model de la marca amb tracció total. El motor V8, que va associat a una caixa de canvis M Steptronic de 8 marxes amb Drivelogic, té una potència màxima de 575 CV i incorpora la innovadora tecnologia  M TwinPower Turbo amb càrrega TwinScroll Bi-Turbo, col·lector compartit per les dues bancades, Valvetronic i injecció directa de gasolina High Precision Injection.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *