1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW presenta la X2 City, un escúter 100% elèctric
BMW presenta la X2 City, un escúter 100% elèctric

BMW presenta la X2 City, un escúter 100% elèctric

0
0
BMW X2 City
BMW X2 City

BMW ha presentat la nova X2 City, un escúter 100% elèctric pensat per moure a la ciutat.

El vehicle ja està disponible a la xarxa de concessionaris de la marca a l’Estat Espanyol. Suposa l’arribada del Grup BMW al segment del transport sostenible d’última milla i és el resultat de la col·laboració entre BMW Motorrad i l’empresa KETTLER Alu-Rad GmbH.

El X2City és un vehicle amb accionament addicional elèctric, que permet als seus usuaris arribar al seu destí fàcilment i evitant els embussos i els problemes d’aparcament, i amb independència dels horaris del transport públic.

Principals característiques

Entre les seves principals característiques disposa de 5 nivells de velocitat fins a un màxim de 25 km / h; 1 manillar plegable que permet transportar-lo fàcilment, disposa de connexió micro USB per carregar un Smartphone, té activació del motor elèctric de suport només quan s’arriba a una velocitat de 6 km / h, una autonomia amb motor elèctric de 25 a 35 quilòmetres i una bateria d’ions liti amb 408 Wh, integrada en la carcassa protegida contra pluja i esquitxades d’aigua sota de la plataforma.

La càrrega es realitza a través d’una presa de corrent domèstica convencional i requereix aproximadament 2,5 h per a una càrrega completa. El vehicle disposa de frens de disc hidràulics a la roda davantera i en la roda del darrere, amb llum de fre integrada a la llum del darrere.

La BMW X2 City es troba ja disponible en quatre opcions de colors (negre, gris, blau i vermell) per un preu de venda recomanat de 2.399 €.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *