1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW renova la F700GS i la F800GS
BMW renova la F700GS i la F800GS

BMW renova la F700GS i la F800GS

0
0

BMW ha renovat les BMW F 700 GS i la F 800 GS mantenint les mateixes característiques que la marca vol que s’hi associïn: gaudir de la conducció perquè són motos fàcils de dominar i segures en qualsevol tipus de camí, que brinden considerable potència, apropiades per al ús diari i per realitzar viatges llargs, fins i tot si per arribar a la destinació només es pot viatjar per pistes no asfaltades. Els nous models per l’any 2016 han estat sotmesos a un procés de refinament estètic.

La nova BMW F700GS (Foto: BMW)
La nova BMW F700GS (Foto: BMW)

Gràcies al nou disseny del recobriment dels dipòsits dels models i a la forma de la tapa del pany de contacte, les motos tenen un aspecte encara més modern i dinàmic. Els components galvanitzats de fi acabat a les zones de suport dels genolls (F 700 GS), en el recobriment del radiador (F 800 GS), proveïts de les noves sigles del model, en part estampades, reflecteixen la major qualitat de les motos i, a més, creen un gran contrast amb les superfícies pintades.

L’estètica moderna i dinàmica de les dues motos tipus trail es completa amb els seients de nou disseny. Perquè qualsevol conductor gaudeixi al màxim als comandaments de la F 700 GS o de la F 800 GS, per a cada model es pot escollir entre quatre seients. Addicionalment pot escollir com a equipament opcional de fàbrica una suspensió més baixa. D’aquesta manera, el marge de possibles altures del seient abasta des dels 765 mm fins als 860 mm en el cas de la F 700 GS, i des dels 820 mm fins als 920 mm en el de la F 800 GS.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *