1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW serà el primer que oferirà fars amb tecnologia làser en un cotxe de producció
BMW serà el primer que oferirà fars amb tecnologia làser en un cotxe de producció

BMW serà el primer que oferirà fars amb tecnologia làser en un cotxe de producció

0
0

Des de la tardor d’aquest mateix any, BMW serà el primer fabricant del món que ofereixi un cotxe produït en sèrie equipat amb els nous i avançats fars de llum làser. Amb aquesta tecnologia que es va presentar per primera vegada a la Fira Internacional de Frankfurt, el nou BMW i8 no només fa història com esportiu híbrid, sinó també és el primer cotxe de sèrie que incorpora la novíssima tecnologia de llum làser.

BMW Laser

Mentre que la versió bàsica del BMW i8 està equipada amb fars de LED d’alta intensitat i gran eficiència energètica, la llum làser opcional garanteix un feix de llum de fins a 600 metres d’abast, el que significa doblar el ja per si gran abast dels moderns LED’s. A la imatge comparativa adjunta es poden observar les diferències.

Els nous fars BMW Laser Light il·luminen la carretera amb una intensitat significativament major sense escalfar la zona circumdant. La llum d’un far de làser és extremadament brillant, semblant a la llum del dia, de manera que l’ull humà la percep com una il·luminació agradable. Juntament amb l’assistent (digital) de llum de carretera, basat en càmera, la possibilitat d’enlluernar al trànsit que s’aproxima de davant o als cotxes que circulen per davant del BMW i8, queda pràcticament descartada.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *