1. Home
  2. Motos
  3. Bossa GIVI XS318
Bossa GIVI XS318

Bossa GIVI XS318

0
0

La nova bossa GIVI XS318 arriba per fer més còmodes els desplaçaments en escúter.

bossa

Amb una àmplia capacitat de 25 litres, la bossa de túnel XS318 està proveïda d’un ampli compartiment, on s’hi pot emmagatzemar tot el necessari del dia a dia, i de dues butxaques laterals on s’hi poden guardar articles més petits com ara la documentació, les ulleres o el telèfon mòbil.

La bossa, que es munta de forma senzilla i ràpida, suposa una forma intel•ligent d’aprofitar el túnel central, el forat “mort” que queda entre les cames, ja que estat dissenyada tenint en compte l’estructura de la plataforma dels peus. La fixació de la bossa a l’escúter es realitza de forma segura per mitjà de dues corretges, incloses, que es fixen en cada un dels enganxalls col•locats a la butxaca lateral de la bossa. Amb aquestes mateixes corretges, la bossa també es pot fixar a la part posterior de l’escúter.

La XS318 està fabricada en polièster Guzi 600D d’alta resistència amb reforç d’insercions en PVC. En la seva superfície, GIVI ha incorporat insercions reflectants que aporten una major visibilitat en condicions de poca llum.

Una de les característiques més interessants de la bossa de túnel és la seva butxaca amb finestra transparent per portar el Smartphone i el GPS que permet visualitzar aquests dispositius en marxa. En cas de pluja, la GIVI XS318 inclou una funda de pluja totalment impermeable fluorescent que impedeix que la bossa es vegi danyada pel contacte amb l’aigua.

La nova bossa d’escúter de GIVI es comercialitza a un preu de 96,89 €.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *