1. Home
  2. Actualitat
  3. Bultaco inicia la seva expansió per Orient Mitjà
Bultaco inicia la seva expansió per Orient Mitjà

Bultaco inicia la seva expansió per Orient Mitjà

0
0
Bultaco fa el salt a l'Orient Mitjà
Bultaco fa el salt a l’Orient Mitjà

Bultaco ha iniciat la seva expansió a l’Orient Mitjà participant en la Big Boys Toys d’Abu Dhabi. Una fira de luxe, innovació i tecnologia de l’Orient Mitjà celebrada a Abu Dhabi.La presència de la marca del Dit Rampant a l’Emirat va anar a càrrec de l’equip de Bultaco UAE dirigit per Jorge de la Rosa i Patricia Poveda i que en l’actualitat compta amb oficines i showroom en un dels centres de negocis i empresarial més importants de la ciutat de Dubai, el Dubai Silicon Oasis Headquarters; punt de partida per a l’expansió de la marca per la resta del país.

La fira Big Boys Toys Show, un important esdeveniment a Abu Dhabi, ha servit com llançament oficial de Bultaco UAE i s’ha posicionat al fabricant de motos espanyol en el punt de mira de potencials socis que contribuiran a l’expansió comercial de la marca per tot el país.

Al febrer 2017 inauguració de les primeres botigues

A dia d’avui, Bultaco compta amb el showroom de Dubai i a finals de febrer de 2017 espera inaugurar les primeres Bultaco Store a Abu Dhabi i Dubai. Un cop s’inaugurin les dues primeres botigues oficials, Bultaco imitarà el model de negoci per cobrir els Emirats de Sharjah, Fujairah i Ras Al-Khaimah. En totes les ciutats on tindrà presència Bultaco UAE organitzarà els Bultaco Days que permetran conèixer de més a prop la Moto-Bike by Bultaco i gaudir en primera persona del Bultaco Experience.

Jorge de la Rosa, director general de Bultaco UAE resumeix així el que suposa per a Bultaco establir-se en un mercat tan potent com els Emirats Àrabs Units: “La presència de Bultaco a la fira de” Big Boy Toys Show “ha suposat el punt de partida en el procés de consolidació de la marca als Emirats. L’interès despertat per la Marca Bultaco i la seva exclusiva Boto ha superat totes les expectatives i a Bultaco UAE estem molt satisfets de la feina que s’està realitzant. Seguim perseguint i lluitant pel somni de convertir Bultaco en una marca líder en el seu sector a Unió dels Emirats Àrabs Units “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *