1. Home
  2. Motos
  3. Bye Bike agafa empenta
Bye Bike agafa empenta

Bye Bike agafa empenta

0
0

Fàcils de conduir, preu i manteniment assequibles, maniobrables, resistents i molt versàtils. Aquestes són les característiques dels ciclomotors ONE i ONE+ de BYE BIKE, produïts a Crespià.

Bye Bike

Presentats en primícia al Saló de la Motocicleta de Milà del 2013 (EICMA), els ONE i ONE + han anat evolucionant i ara aquests ciclomotors de roda alta, estil tradicional, de 1,858 metres de llargada i lleugers (63 quilos en buit) donen un pas endavant tant tècnicament com pel que fa a l’estètica respecte als seus antecessors. Entre les diferents millores introduïdes per BYE BIKE destaca el nou sistema d’escapament firmat per Tecnigas. Aquesta actualització, juntament amb un nou sistema de gestió del motor, permet que els ONE i ONE+ compleixin àmpliament amb la normativa Euro 3, amb unes emissions de 0,356 gr/km de CO i 0,820 gr/km de HC + NOx per als models amb motor de 45 km/h, i de 0,409 gr/km de CO i 0,514 gr/km de HC + NOx per als propulsors de 25 km/h. Els BYE BIKE ONE i ONE+ són els primers ciclomotors del mercat europeu amb motor de 50 cc i 2 temps que superen els estàndards Euro 3.

Estèticament, la principal novetat es troba en el frontal, amb formes més afilades i esveltes. Aquests ciclomotors també presenten una nova decoració amb gràfics que ressalten les línies d’una carrosseria disponible en colors blanc perlat, negre metal·litzat i gris titani.

Les ONE i ONE+ estan a la venda en una gamma de 12 versions en la xarxa de distribuïdors oficials BYE BIKE a un preu de 1.499€ (IVA inclòs).

Desenvolupada i produïda a Crespià. Tecnigas PARTS SL és una empresa líder en el sector de la motocicleta. En els seus orígens, la companyia amb seu a Crespià (Girona) se centrava específicament en la fabricació de sistemes d’escapament per a motors de dos temps de petita cilindrada però amb el pas dels anys també es va convertir en especialista del disseny i producció de xassís i altres components tant de primer equip com d’aftermarket. Amb una gran expansió a nivell internacional (va guanyar el Premi a la Internacionalització de l’Economia Catalana l’any 2002) i gràcies a una extensa xarxa de distribuïdors, Tecnigas va detectar una demanda de vehicles amb les característiques de les BYE BIKE en mercats centreeuropeus que no estava satisfeta per cap altre fabricant. Aprofitant el know-how adquirit per l’empresa durant més de vint anys en el sector de la motocicleta i col·laborant amb històrics proveïdors locals de Girona, que al seu dia van ser importants aliats de reconeguts fabricants, es va desenvolupar íntegrament aquest nou vehicle. Més de tres quartes parts de la motocicleta són produïdes a menys de 150km a la rodona de la central de l’empresa.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *