1. Home
  2. Actualitat
  3. C-HR Concept, el possible crossover del segment C de Toyota
C-HR Concept, el possible crossover del segment C de Toyota

C-HR Concept, el possible crossover del segment C de Toyota

0
0

El Toyota C-HR Concept, amb un nou llenguatge de disseny, fa el seu debut al Saló de l’Automòbil de París 2014. Equipat amb un motor híbrid, aquest vehicle mixt dóna una primera pista sobre el tipus de vehicle que a Toyota li agradaria portar al mercat del segment C.

C-HR Concept

El C-HR Concept introdueix en el segment un nou i expressiu tema de disseny de diamant. Per sota d’un habitacle amb perfil compacte, la part inferior de la carrosseria ha estat modelada per a representar les superfícies tallades d’una duradora gemma que talla amb precisió.

El frontal del Toyota C-HR Concept no només suposa un pas més en la identitat de disseny ‘Under Priority’ (Prioritat inferior) i ‘Keen Look’ (Imatge potent) de Toyota, sinó que també introdueix nous temes de disseny que apunten a la direcció que seguiran en el futur els vehicles Toyota.

En els laterals, les arestes de la part inferior de la carrosseria, els potents passos de les rodes i el pronunciat angle del sortint posterior es conjuguen amb un perfil de l’habitacle excepcionalment elegant.

Els grups òptics posteriors flotants, inconfusibles i d’inspiració aerodinàmica, potencien encara més els amplis sortints de la part inferior de la carrosseria del Toyota C-HR Concept.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *