1. Home
  2. Actualitat
  3. Caixa de canvis EAT6 per al DS3
Caixa de canvis EAT6 per al DS3

Caixa de canvis EAT6 per al DS3

0
0

Per DS Automobiles, la marca premium del Grup PSA, l’èxit comercial i l’atractiu dels seus models està relacionat amb la seva millora contínua. Per aquest motiu, el DS 3 incorpora periòdicament a la seva gamma innovacions tecnològiques o noves possibilitats de personalització. Després de l’arribada dels fars DS LED Vision, el setembre del 2014, i del motor THP 165 S & S 6V, dos mesos després, ara entra en escena una nova caixa de canvis de 6 velocitats.

CitroenAquesta caixa, anomenada EAT6, està associada al motor gasolina de 3 cilindres PureTech 110, una mecànica turbo que desenvolupa una quantitat important de parell a baix règim. És la combinació ideal per a una experiència de conducció en què prevalgui el confort o el dinamisme, segons desitji el conductor. Amb la caixa EAT6, els canvis de marxa són més ràpids i fluids i s’aconsegueix un major plaer al volant, amb dinamisme i acceleracions potents. Tot això no està renyit amb un consum de 4,7 litres/100 km en el DS 3 i de 4,9 litres/100 km al DS 3 Cabrio, consums equivalents a unes emissions de CO2 de 108 g/km (un 28% menys que amb el motor VTi 120 AUT) i 112 g/km en la versió descapotable. En un segment B premium en què la quota de mercat de les caixes automàtiques ha crescut 5 punts entre 2014 i principis de 2015, aquesta transmissió es perfila com un element clau per reforçar l’èxit del DS 3.

La caixa de canvis EAT6 es comercialitzarà a partir d’aquest mes de maig, tant en el DS 3 com en el DS 3 Cabrio. Addicionalment, tant DS 3 com DS 3 Cabrio amplien les seves possibilitats de personalització amb l’arribada d’un nou color de sostre: el Verd Maragda, una elegant tonalitat que reforça el caràcter refinat d’aquest model.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *