1. Home
  2. Actualitat
  3. Calendari provisional amb 19 curses per a la Fórmula 1
Calendari provisional amb 19 curses per a la Fórmula 1

Calendari provisional amb 19 curses per a la Fórmula 1

0
0

El Gran Premi d’Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya es podria fer la primera setmana d’agost

 

La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i Liberty ja tenen una proposta de calendari per tirar endavant el Mundial de Fórmula 1. Les dues primeres curses serien a Àustria els 5 i 12 de juliol; el Gran Premi d’Espanya es podria fer la primera setmana d’agost;  i el campionat acabaria aquest mateix any a Abu Dhabi el 13 de desembre.

El dubte més important ara per ara és si es podrà disputar el Gran Premi del Regne Unit que estava previst el 26 de juliol, amb segona carrera el cap de setmana següent. El circuit de Silverstone està d’acord amb les dates però Anglaterra pot estar afectada per la quarantena que s’ha d’aplicar a tots els que hi arriben, fet que impediria que es pogués disputar el Gran Premi. Liberty, l’empresa que organitza el Mundial, es guarda l’opció del circuit d’Hockenheim, que tot i no tenir Gran Premi aquesta temporada, es va oferir per organitzar dos curses en el seu circuit. Si no es pogués fer la d’Anglaterra les dates del 26 de juliol i del 2 d’agost es podrien reservar per Alemanya.

El Circuit de Barcelona-Catalunya també està preparat per organitzar la seva carrera, que també es podria avançar depenent del que passés amb Silverstone. Cap d’aquestes curses tindria espectadors, i els organitzadors no haurien de pagar el cànon corresponen a Liberty, de manera que les despeses correspondrien únicament a l’organització. És molt possible que d’aquesta manera el Circuit de Barcelona-Catalunya tingués assegurada la celebració d’un Gran Premi al 2021, cosa que, de moment, no estava assegurada.

El calendari provisional del Mundial quedaria de la següent manera:
Àustria (5 de juliol)
Àustria 2 (12 de juliol)
Regne Unit o Alemanya (26 de juliol)
Regne Unit o Alemanya 2 (2 d’agost)
Espanya (9 d’agost)
Hongria (23 d’agost)
Bèlgica (30 d’agost)
Itàlia (6 de setembre)
Azerbaidjan (20 de setembre)
Rússia (27 de setembre)
Xina (4 d’octubre)
Japó (11 d’octubre)
Estats Units (25 d’octubre)
Mèxic (1 de novembre)
Brasil (8 de novembre)
Vietnam (22 de novembre)
Bahrain (29 de novembre)
Bahrain 2 (6 de desembre)
Abu Dhabi (13 de desembre).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *