1. Home
  2. Actualitat
  3. Calonge destinarà 60.000 euros en reasfaltar i reparar carrers
Calonge destinarà 60.000 euros en reasfaltar i reparar carrers

Calonge destinarà 60.000 euros en reasfaltar i reparar carrers

0
0
Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va aprovar el projecte de reparació i millora de diversos vials del municipi. El projecte ja s’ha començat a executar i preveu actuar en un total de 10 punts del municipi amb una inversió de 60.000 € i una durada aproximada de 3 mesos.

Actualment s’estan portant a terme els treballs, consistents en reparar un tram del carrer de les Escoles, a tocar de la zona coneguda com el Pi Gros, on les arrels han malmès el paviment. En aquest punt s’hi actuarà sanejant la base i aplicant una capa d’aglomerat en calent de 5 centímetres de gruix. A l’Avinguda dels Països Catalans en el tram proper a la urbanització Font del Lleó, també està previst sanejar i tornar a asfaltar un tram de 200 metres lineals, així com a l’entrada de la urbanització Mas Pallí, on també es sanejarà i es tornarà a asfaltar un tram de 410 metres quadrats. Un actuació similar es portarà a terme al carrer Arboç, accés a la urbanització Rio de Oro, on es repararan dos trams en mal estat per les arrels dels arbres, i es portaran a terme reparacions puntuals als carrers Galera i Begur per evitar riscs en la circulació de vehicles. Al carrer del Llop també s’hi actuarà reparant un tram d’asfalt en mal estat situat a l’alçada del dipòsit d’aigua.

El projecte també inclou arranjar part de l’entrada de vianants al cementiri de Calonge, unes obres que permetran crear una base de formigó per millorar el paviment de l’accés, així com també es finalitzarà una vorera nova perimetral a un espai públic del carrer Xatrac tocant a l’escola de la Sínia, obra que es realitzarà amb formigó raspallat. El programa de millores es completa amb petites actuacions de reparació d’un escossell corregut amb base de formigó al carrer Fragata i de reparació de clots al carrer Llobregant.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *