1. Home
  2. Actualitat
  3. Campanya d’Audi amb motiu del clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid CF
Campanya d’Audi amb motiu del clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid CF

Campanya d’Audi amb motiu del clàssic entre el FC Barcelona i el Real Madrid CF

0
0

Una vegada més, Audi, patrocinador del FC Barcelona i del Real Madrid CF, ha dissenyat una espectacular campanya amb motiu del partit de la Lliga de Futbol Espanyola, que ambdós clubs disputaran el dia 26 d’octubre a les 18:00 h al Camp Nou. Dos Audi R8 V10 personalitzats amb els colors de cada equip i amb els pilots Sergio Cruz i Jordi Gené als comandaments, s’enfronten en un trepidant duel amb un final inesperat.

Audi con motivo del clasico entre el Real Madrid CF y el FC Barcelona

Els protagonistes són dos Audi R8 de 525 CV, i l’escenari recrea l’entrenament d’un equip de futbol. Els pilots de l’escola de conducció d’Audi, Sergio Cruz al volant de l’Audi R8 personalitzat amb els colors del Real Madrid, i Jordi Gené al volant de l’Audi R8 que representa el FC Barcelona, es veuen les cares en un repte consistent a recórrer un circuit ple de barreres, cons i piques com els que utilitzen els jugadors en els seus entrenaments, que culmina davant d’una porteria. El primer que arribi fins al punt de penal podrà xutar a porta buida, encara que després d’una vertiginosa cursa en la que els dos vehicles realitzen espectaculars maniobres d’avançament i derrapades controlades, la intervenció d’un Audi 1 en l’últim moment provoca un gir inesperat en el desenllaç de la prova.

El vídeo que dura 1 minut i 15 segons el podeu visualitzar a internet en el canal oficial d’Audi Espanya a Youtube, al següent enllaç:  http://youtu.be/rxVmmht9GrM.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *