Campanya solidària de l’automoció amb el Banc dels Aliments

Tres associacions del sector d’automoció, FACONAUTO (concessionaris), ANFAC (fabricants de vehicles), i SERNAUTO (proveïdors), s’uneixen per llançar la primera campanya solidària conjunta en benefici de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

D’aquesta manera, les tres associacions volen contribuir de forma col·lectiva i efectiva a lluitar contra un dels principals problemes que està originant la pandèmia: la fam en els col·lectius més desfavorits de la societat espanyola.

La pandèmia de la COVID-19 ha empitjorat encara més les circumstàncies adverses en què viuen milers de famílies sense recursos. El sector d’automoció representat en ANFAC, FACONAUTO I SERNAUTO volen posar el seu granet de sorra per poder aportar milers de racions de menjars a les persones més necessitades, sobretot, en aquestes festes nadalenques.

Sobre la campanya #kmdealimentos

Aquesta campanya vol aconseguir, a través de donatius, quilòmetres d’aliments per a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments. A través d’aquesta campanya, es pretén fomentar l’esperit solidari entre les empreses i professionals que treballen en el sector, associacions, periodistes, familiars i amics, facilitant-los una forma fàcil i senzilla per contribuir de manera conjunta per una bona causa.

Sota el lema “Quilòmetres d’aliments”, ANFAC, FACONAUTO I SERNAUTO volen associar la unitat de mesura comuna en el sector com són els quilòmetres amb l’objectiu a complir: aliments.

La campanya es desenvoluparà del 21 de desembre de 2020 a l’11 de gener 2021.

S’ha triat col·laborar amb la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments ja que és una de les organitzacions més actives en aquests moments, acreditada per la Fundació Lleialtat, i compta amb presència a tota la geografia espanyola.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Els Mossos d’Esquadra detenen a l’Alt Empordà el conductor d’un camió per circular en contra direcció sota els efectes de l’alcohol

Els Mossos d’Esquadra detenen a l’Alt Empordà el conductor d’un camió per circular en contra direcció sota els efectes de l’alcohol

El camió va circular onze quilòmetres per l’AP-7 contra direcció amb una roda

Posterior
Mor la passatgera davantera d’un turisme arran d’una col·lisió frontal a l’N-II a Vidreres (Selva)

Mor la passatgera davantera d’un turisme arran d’una col·lisió frontal a l’N-II a Vidreres (Selva)

Amb aquesta víctima, són 2 les persones que han mort en accident de trànsit

També et pot interessar
Total
0
Share