1. Home
  2. Actualitat
  3. Campanya solidària de l’automoció amb el Banc dels Aliments
Campanya solidària de l’automoció amb el Banc dels Aliments

Campanya solidària de l’automoció amb el Banc dels Aliments

0
0

Tres associacions del sector d’automoció, FACONAUTO (concessionaris), ANFAC (fabricants de vehicles), i SERNAUTO (proveïdors), s’uneixen per llançar la primera campanya solidària conjunta en benefici de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

D’aquesta manera, les tres associacions volen contribuir de forma col·lectiva i efectiva a lluitar contra un dels principals problemes que està originant la pandèmia: la fam en els col·lectius més desfavorits de la societat espanyola.

La pandèmia de la COVID-19 ha empitjorat encara més les circumstàncies adverses en què viuen milers de famílies sense recursos. El sector d’automoció representat en ANFAC, FACONAUTO I SERNAUTO volen posar el seu granet de sorra per poder aportar milers de racions de menjars a les persones més necessitades, sobretot, en aquestes festes nadalenques.

Sobre la campanya #kmdealimentos

Aquesta campanya vol aconseguir, a través de donatius, quilòmetres d’aliments per a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments. A través d’aquesta campanya, es pretén fomentar l’esperit solidari entre les empreses i professionals que treballen en el sector, associacions, periodistes, familiars i amics, facilitant-los una forma fàcil i senzilla per contribuir de manera conjunta per una bona causa.

Sota el lema “Quilòmetres d’aliments”, ANFAC, FACONAUTO I SERNAUTO volen associar la unitat de mesura comuna en el sector com són els quilòmetres amb l’objectiu a complir: aliments.

La campanya es desenvoluparà del 21 de desembre de 2020 a l’11 de gener 2021.

S’ha triat col·laborar amb la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments ja que és una de les organitzacions més actives en aquests moments, acreditada per la Fundació Lleialtat, i compta amb presència a tota la geografia espanyola.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *