Campernordest inaugura les seves noves instal·lacions a la Bisbal d’Empordà

La jove empresa del sector del caravàning obre una nova seu

L’empresa del sector del caravàning Campernordest inaugura les seves noves instal·lacions a la Bisbal d’Empordà, en el carrer de l’Aigüeta, 250 (polígon industrial). El dissabte 20 d’abril van fer una celebració en aquesta nova ubicació per donar el tret de sortida a un centre que donarà un valor afegit al negoci, amb una exposició d’autocaravanes i furgonetes camperitzades. Després de tres anys en funcionament a Blanes, han fet un moviment estratègic per poder oferir una experiència local arreu de les comarques gironines. L’acte d’inauguració va tenir una gran rebuda per part del públic, amb una assistència multitudinària.

La gran presència de clients a la celebració només fa que confirmar que el caravàning és un sector a l’alça després del boom del 2019. Pel que fa a les campers, l’any 2023 va augmentar les seves xifres de venda més d’un 20% a Espanya, segons Aseicar,  Associació Espanyola de la Indústria i Comerç del Caravàning. Centrant-nos en Catalunya, és la comunitat autònoma que registra més matriculacions de furgonetes camperitzades i autocaravanes, i la que té més quantitat de distribuïdors.

Malgrat la seva joventut, Campernordest té una gran experiència gràcies al fet que ha format part del grup Automoció i Serveis del Nord-Est, concessionari oficial de Renault i Dacia durant més de 50 anys. Actualment, s’estan expandint per dues branques diferents: el servei de lloguer i el servei de venda de campers i autocaravanes. Pel que fa al de lloguer, compta amb una flota ampliada de 9 vehicles, que inclouen 5 campers i 4 autocaravanes.

En el cas de la venda, s’han convertit en el distribuïdor oficial de Ilusion, Pössl i Clever Vans, tres de les marques líders del mercat, fet que llança a l’empresa al següent nivell. Segons una enquesta realitzada per Statista, el 90% dels usuaris de vehicles d’aquest tipus considera bastant o molt important que les marques siguin fiables, i Campernordest s’ha assegurat satisfer els seus clients. Entre els models destacats que posseeixen, es troba la Ilusion XMK Premium, coneguda per la seva qualitat i durabilitat, la Pössl Summit 600 Plus, reconeguda per la seva robustesa i fiabilitat alemanyes, i la innovadora Clever Vans, que ofereix dissenys moderns i una excel·lent relació qualitat-preu.

A més, han afegit la nova experiència “Vacances sobre rodes” al grup d’accions que porten a terme. Amb la seva gamma de productes, que inclou des de l’econòmica Dacia Jogger Camper fins a les espaioses autocaravanes Kronos, l’empresa ofereix opcions per a tots els gustos i necessitats.

Per acabar, i amb l’objectiu d’oferir als seus clients les millors prestacions, Campernordest compte amb assistència 24 hores i un enfocament en la seguretat i la satisfacció del client. A continuació, us deixem algunes imatges sobre la inauguració del nou centre de la Bisbal d’Empordà:

Text: Roger Amores

Total
0
Shares
Anterior
F1, molt a prop de renovar amb el Circuit de Catalunya fins el 2031

F1, molt a prop de renovar amb el Circuit de Catalunya fins el 2031

Segons ha informat Mundo Deportivo, el contractà s'allargarà més enllà de 2026

Posterior
Alonso, el gran animador en una nova victòria de Verstappen a la Xina

Alonso, el gran animador en una nova victòria de Verstappen a la Xina

Norris, segon, i Pérez, tercer, van tancar el podi d'una cursa caòtica

També et pot interessar
Total
0
Share