1. Home
  2. Actualitat
  3. Canvi Easytronic 3.0 per al Opel Adam
Canvi Easytronic 3.0 per al Opel Adam

Canvi Easytronic 3.0 per al Opel Adam

0
0

Personalitzable, amb major confort de canvi de marxes i extremadament eficient. Així és l’Opel Adam amb la caixa de canvis Easytronic 3.0, disponible al nostre mercat amb un cost extra de 750 euros respecte del model equivalent amb caixa de canvis manual.

 

Opel_ADAM_Easytronic_1La Easytronic 3.0 d’Opel és una caixa de canvis manual automatitzada, el que significa que està basada en una caixa de canvis manual de baixa fricció interna optimitzada amb petits motors. En mode automàtic, un actuador electro-hidràulic realitza els moviments de l’embragatge i l’engranatge de les marxes. L’electrònica de la transmissió selecciona automàticament la marxa més eficient en cada situació de conducció, permetent d’aquesta manera una conducció molt econòmica. El funcionament hidràulic i els actuadors electro-hidràulics ofereixen uns canvis de marxa ideals i ràpids. Això succeeix també en el cas que el conductor opti pel canvi manual en el mode semiautomàtic.

Combinada amb la tecnologia Start/Stop, la transmissió manual automatitzada rebaixa encara més el consum de combustible, especialment en conducció urbana. Associat al motor 1.4 litres atmosfèric de 87 CV, la transmissió Easytronic 3.0 redueix el consum de combustible en 0,4 litres cada 100 km en cicle combinat, comparada amb una caixa de canvis manual de cinc velocitats. Això, en emissions de CO2 suposa una reducció de 10 gr per km. D’aquesta manera, l’Opel Adam 1.4 ecoFLEX amb Start/Stop consumeix només 4,7 litres de gasolina cada 100 km i emet 109 g de CO2 per km.

També ofereix major confort de conducció. L’última generació de la transmissió Easytronic impressiona per la seva ràpida reacció, permetent uns canvis de marxa més ràpids i suaus. Aquesta optimització ha estat possible amb uns nous actuadors, juntament amb un sensor de canvi millorat i una nova tecnologia de control i per basar-se en una caixa de canvis manual completament modernitzada.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *