1. Home
  2. Actualitat
  3. Cap militar vol venir a Girona a examinar les proves per obtenir el carnet de conduir
Cap militar vol venir a Girona a examinar les proves per obtenir el carnet de conduir

Cap militar vol venir a Girona a examinar les proves per obtenir el carnet de conduir

0
0
Els examinadors de la DGT, a la vaga (Foto: Wikimedia Commons)
Foto: Wikimedia Commons

Ningú de la trentena de militars que la DGT ha preparat per assumir tasques d’examinador de trànsit vol venir a les Comarques Gironines.

La manca de personal per fer els exàmens de conduir a la Demarcació de Girona segueix essent dramàtica i no sembla que les mesures adoptades pel Govern Espanyol hagin de solucionar la situació ja que els llocs de treball oferts a Girona no interessen.

Segons publica Eva Batlle al Diari de Girona la vaga que el col·lectiu va fer a principis d’any van deixar 7.500 alumnes sense poder-se examinar i això s’afegeix a la manca crònica de personal que denuncien les autoescoles i els sindicats dels mateixos examinadors i examinadores.

Hores extra i més plantilla

Per tal de minimitzar la manca de personal la DGT va demanar als examinadors i examinadores que assumissin hores extres i va convocar un centenar de places arreu de l’Estat per ampliar la plantilla i substituir jubilacions. D’aquest centenar una trentena són militars, però cap d’ells vol venir a Girona i només un 10% de la plantilla ha acceptat fer hores extres.

Segons recull el rotatiu gironí, de la trentena de places, les que el personal de Defensa ha triat són a Madrid, Huelva i Talavera de la Reina, entre altres. I dels inscrits al nou curs d’examinadors que s’està fent ara, segons fonts sindicals, tampoc n’hi ha que s’hagin interessat per les comarques gironines.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *