1. Home
  2. Actualitat
  3. Cardo Packtalk Bold JBL
Cardo Packtalk Bold JBL

Cardo Packtalk Bold JBL

0
0

Cardo impulsa l’intercomunicador de moto Packtalk Bold JBL equipat de sèrie amb altaveus de la prestigiosa marca d’equips d’àudio i amb la tecnologia DMC i Natural Voice.

 

Pel que fa a el model Packtalk Bold la seva gran aportació són els altaveus JBL per a un intercomunicador amb unes xifres de 13 hores de conversa i 7 dies de temps en espera El preu recomanat és de 399,95 euros.

 

Aquest intercomunicador brinda 13 hores de conversa i 7 dies de temps en espera

 

La centraleta tot just pesa 57 grams, compta amb un doble sistema d’ancoratge (pinça o adhesiu 3M), micròfon per cable per als cascs integrals i un altre de vareta per als jet i modulables, i dos altaveus JBL de 40 mm.

Presenta un micròfon per cable per als cascs integrals i un altre de vareta per als jet i modulables, i dos altaveus JBL de 40 mm

 

En mode Bluetooth disposa de connectivitat de fins a 4 vies (pilot + passatger, pilot + smartphone + GPS …) i Cardo inici permet connectar amb intercomunicadors d’altres fabricants.

Card inici permet connectar amb intercomunicadors d’altres fabricants

 

La tecnologia DMC (Dynamic Meshwork Comunication) permet una comunicació grupal de fins a 15 motoristes en un rang de 8 kms entre el primer i l’últim, xerrada privada amb algun membre i més.

La tecnologia DMC habilita una comunicació grupal de fins a 15 motoristes en un rang de 8 kms

 

Les ordres de veu Natural Voice li permeten operar en manera mans lliures. Només cal dir “Hey Card” i després l’ordre com “Hey Card encendre ràdio”. És compatible amb Siri i Google Talk.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *