1. Home
  2. Actualitat
  3. Carles Bracons-Miquel A. Silva, guanyadors del Ral·li Ripollès Clàssic per segon any consecutiu
Carles Bracons-Miquel A. Silva, guanyadors del Ral·li Ripollès Clàssic per segon any consecutiu

Carles Bracons-Miquel A. Silva, guanyadors del Ral·li Ripollès Clàssic per segon any consecutiu

0
0

El passat dia 28 de setembre va tenir lloc la segona edició del Ral·li Ripollès Clàssic, una prova amb un recorregut exigent i a la vegada espectacular per les vistes de la comarca del Ripollès.

La plaça del Monestir de Ripoll va aplegar el dissabte al matí els 65 vehicles inscrits a la cinquena prova de la Copa Gironina de Regularitat. Estaven programats un total de 300 quilòmetres, 181 de Regularitat dividits en 11 trams. L’Organització havia preparat una prova amb una primera secció dura i exigent amb un tram de 40 km, el Coll de la Creueta. Trams mítics com el Coll de Santigosa i Alpens-les Lloses varen fer reviure als participants els mítics ral·lis dels anys 70/80/90. 

Fins el tram 10, la prova la va dominar la parella Joan Sastre-Miquel Pumarola amb el seu incansable Mini Cooper, però la sort no els va acompanyar i varen baixar a la sisena posició quan estaven fent un ral·li espectacular, val a dir que són els guanyadors morals de la prova.

A partir d’aquest moment i fins al final les posicions del podi varen ser molt renyides entre els equips Frederic Garriga-Daniel Seto, Carles Bracons-Miquel A Silva i Josep M Álvarez-Claudia Álvarez. 

Un cop més gran ral·li de les fèmines Cristina Gómez-Susanna Fernández aconseguint una meritòria tercera posició de la General i una primera posició de la Classe H. Amb només tres proves disputades ja estan lluitant pels llocs d’honor.

La Classe F va ser per l’equip del Renault 8 Joan B Diaz-Erik Farrés Rifà, aconseguint també la Copa Petits Tot Darrera.

La Classe G va ser per l’equip Ricardo Ferrón-Luís Marín amb el seu preciós BMW 2002.

A la Classe H cal destacar la tercera posició de Pitu Sunyer Casademont-Josep Sunyer Torrent, que amb el seu VW Golf GTI MK1, assolien per fi aquesta temporada un bon resultat.

A la Classe I, també cal felicitar a l’equip llagosterenc Andreu Ferrer-Elisabet Valdepeñas Sanz, que amb Peugeot 309 GTI varen fer un ral·li de menys a més.

La Categoria Iniciació va ser guanyada per la parella Josep Manel López Escudero -Nieves López del Barrio amb un Volkswagen GOLF GTI MK1.

Categoria Petits Tot Darrera: després de l’ensurt que varen tenir a la prova de Cantallops, molt bon resultat de l’Alfredo Fonseca-Raul Gispert amb Renault 8 TS.

Última prova el 30 de novembre a Montmeló, on es decidirà els campions de la Copa Gironina de Regularitat 2019. 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *