Carlos Sainz torna a Ford pel Dakar 2025

El madrileny torna a la marca amb la qual va debutar al WRC
Carlos Sainz a Portugal. // Kin Marcin / Red Bull Content Pool

Tal com hem informat en anteriors ocasions, el Rally Dakar 2024 va ser l’últim d’Audi, que va acomiadar-se del ral·li més dur del món de la millor de les maneres. Així doncs, el campió, Carlos Sainz, havia de buscar-se equip, i ja ha arribat el desenllaç d’aquesta decisió. El madrileny ha firmat amb Ford, marca amb la qual va debutar al World Rally Car la temporada 1987. Així doncs, Sainz torna als seus inicis amb l’objectiu de revalidar el títol i obtenir el seu cinquè Trofeu Touareg.

Carlos Sainz i Lucas Cruz celebrant el Dakar 2024. // Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool

“Estic molt il·lusionat amb aquest nou projecte del Ral·li Dakar, de tornar a treballar amb Ford per quarta vegada, i de tornar a M-Sport, de tornar amb Malcom, a qui conec molt bé. La meva història amb Ford es remunta a l’any 87, i crec que vaig ser el primer pilot de Malcolm, el seu primer pilot de fàbrica, estic molt orgullós d’això. Estic molt emocionat de conduir el Raptor i d’afrontar aquest gran repte amb molts objectius. Un d’ells és ajudar a Ford a guanyar el Ral·li Dakar”, declarava Sainz, fent referència a Malcom Wilson, fundador d’M-Sport.

Sainz té entre cella i cella tornar a guanyar el Dakar. Si ho fes, seria el seu cinquè títol amb cinc fabricants diferents. Fins ara, ho ha fet amb Volkswagen, Peugeot, Mini i Audi. Veurem si és capaç d’assolir aquesta fita històrica.

Text: Roger Amores / Foto: Red Bull Content Pool

Total
0
Shares
Anterior
L’espectacularitat de MotoGP deixa al·lucinats als nous propietaris

L’espectacularitat de MotoGP deixa al·lucinats als nous propietaris

Liberty Media es frega les mans amb la seva nova adquisició

Posterior
Martín domina en una remuntada al·lucinant de Márquez fins a ser segon

Martín domina en una remuntada al·lucinant de Márquez fins a ser segon

El cerverí ha passat de la 13a a la segona plaça amb una gran sortida

També et pot interessar
Total
0
Share