Carlos Santaolalla i Jan Rosa, campions del Dakar Classic

Els catalans firmen una competició brillant amb 8 victòries d’etapa
Santaolalla i Rosa al Dakar. DAKAR

Carlos Santaolalla i Jan Rosa tanquen un Dakar Classic 2024 brillant amb una victòria d’etapa i el títol de campions. Els catalans han aconseguit 12 punts de diferència amb els seus competidors, els italians Lorenzo Traglio i Rudy Briani, i deixen el seu Toyota Land Cruiser del Factorytub al capdavant de la classificació.

Santaolalla i Rosa al Dakar. DAKAR

La parella Santaolalla i Rosa, que es van unir quasi en l’últim moment i la seva primera presa de contacte junts va ser directament a l’Aràbia Saudita, han dominat amb molta autoritat al llarg de tota la competició. Després de la quarta posició en la primera etapa, van encadenar sis podis repartits en quatre primeres places i dues en la segona. En la vuitena etapa van tenir el seu pitjor resultat, finalitzant divuitens i caient fins a la tercera plaça de la classificació general després de molts dies primers. Finalment, es van refer d’aquest mal resultat guanyant les quatre últimes etapes seguides.

Una història perfecta, que ni el millor guionista hagués imaginat. Una gran representació dels nostres en el raid més exigent del món.

Text: Roger Amores / Fotos: Dakar

Total
0
Shares
Anterior
Carlos Sainz toca el cel a Yanbu i guanya el seu quart Dakar

Carlos Sainz toca el cel a Yanbu i guanya el seu quart Dakar

El madrileny s'endú el trofeu Touareg amb 61 anys

Posterior
Ricky Brabec, bicampió del Rally Dakar

Ricky Brabec, bicampió del Rally Dakar

L'estatunidenc firma una competició impecable amb una gran regularitat

També et pot interessar
Total
0
Share