1. Home
  2. Motos
  3. Carter, la nova jaqueta de Tucano
Carter, la nova jaqueta de Tucano

Carter, la nova jaqueta de Tucano

0
0

La nova jaqueta Carter és molt versàtil i permet el seu ús durant els dotze mesos de l’any. En els dies més freds, el seu folre intern desmuntable amb encoixinat tèrmic de polièster ofereix l’escalfor necessària per suportar les temperatures límit. Amb la pujada dels termòmetres, es pot desmuntar el folre i  la caçadora es converteix en una peça lleugera. A més, el seu look bomber, modern i casual es pot combinar amb qualsevol estil, per la qual cosa te la pots posar per anar a treballar, al gimnàs o en el teu temps lliure.

Tucano

Aquesta jaqueta ofereix un gran aïllament gràcies a la seva membrana paravents alhora que impedeix el pas de l’aigua ja que s’hi ha inserit  la tecnologia Hydroscud.

La Tucano incorpora colzeres homologades de tipus D30, i permet la instal·lació complementària d’ombreres i proteccions per a les espatlles. A més està equipada amb insercions reflectants Reflactive System que incrementen la visibilitat del motorista només quan aquest vulgui (són replegables).

Disponible en talles que van de la S a la 3XL, en colors vermell i negre la nova jaqueta es comercialitza a un preu de 195 € (IVA inclòs).

(12.02.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *