1. Home
  2. Actualitat
  3. Casa Seat, roses virtuals per Sant Jordi
Casa Seat, roses virtuals per Sant Jordi

Casa Seat, roses virtuals per Sant Jordi

0
0

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, el web convida els ciutadans a enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada en exclusiva per Conrad Roset acompanyada d’un poema.

L’enviament es podrà realitzar el 23 d’abril a través del web www.casa.seat, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, CASA SEAT ofereix als ciutadans una iniciativa per gaudir d’aquesta data tan assenyalada d’una manera participativa i innovadora. D’aquesta manera, a través del web de CASA SEAT, els usuaris podran personalitzar i enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada en exclusiva per l’il·lustrador Conrad Roset, artífex dels peculiars i aclamats escenaris del videojoc GRIS (Nomada Studio), entre altres treballs.

 

La plataforma estarà disponible el 23 d’abril en espanyol, català i anglès, i els usuaris podran triar entre sis poemes, dos per cada idioma, per acompanyar la seva rosa de textos creats per alguns dels autors més rellevants de la literatura universal com Emily Dickinson , Federico García Lorca o Joan Salvat-Papasseit. CASA SEAT neix amb la voluntat de retre tribut a Barcelona, ​​la ciutat que va veure néixer a SEAT fa gairebé 70 anys, i amb el compromís d’oferir propostes innovadores i rellevants per a la ciutat i els seus habitants.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *