Casa Seat, roses virtuals per Sant Jordi

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, el web convida els ciutadans a enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada en exclusiva per Conrad Roset acompanyada d’un poema.

L’enviament es podrà realitzar el 23 d’abril a través del web www.casa.seat, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, CASA SEAT ofereix als ciutadans una iniciativa per gaudir d’aquesta data tan assenyalada d’una manera participativa i innovadora. D’aquesta manera, a través del web de CASA SEAT, els usuaris podran personalitzar i enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada en exclusiva per l’il·lustrador Conrad Roset, artífex dels peculiars i aclamats escenaris del videojoc GRIS (Nomada Studio), entre altres treballs.

 

La plataforma estarà disponible el 23 d’abril en espanyol, català i anglès, i els usuaris podran triar entre sis poemes, dos per cada idioma, per acompanyar la seva rosa de textos creats per alguns dels autors més rellevants de la literatura universal com Emily Dickinson , Federico García Lorca o Joan Salvat-Papasseit. CASA SEAT neix amb la voluntat de retre tribut a Barcelona, ​​la ciutat que va veure néixer a SEAT fa gairebé 70 anys, i amb el compromís d’oferir propostes innovadores i rellevants per a la ciutat i els seus habitants.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La Diputació de Girona engega la campanya “Ajudem-nos”per potenciar el consum vinculat al territori

La Diputació de Girona engega la campanya “Ajudem-nos”per potenciar el consum vinculat al territori

La Diputació de Girona, davant de la situació generada per la pandèmia de la

Posterior
La intenció de compra de cotxes es dispara en oferir més seguretat davant el Coronavirus

La intenció de compra de cotxes es dispara en oferir més seguretat davant el Coronavirus

Un estudi reflecteix que la compra de cotxes a la Xina, es dispara degut a la

També et pot interessar
Total
0
Share