1. Home
  2. Motos
  3. Casc Skully HUD, tota la informació a la visera
Casc Skully HUD, tota la informació a la visera

Casc Skully HUD, tota la informació a la visera

0
0

En ocasió de l’EICMA, el Grup Piaggio va anunciar l’inici de col•laboració amb Skully, una companyia nord-americana pionera en el desenvolupament de cascos amb tecnologia de Hedas-up-display (HUD).

Casc SkullyLa col•laboració entre els equips tècnics del Grup Piaggio – centrat inicialment a Aprilia, la marca tecnològicament més avançada del grup – i Skully té com a objectiu aconseguir la millor integració possible entre la Plataforma Multimèdia Piaggio (PMP) i la tecnologia de visualització a la visera dels cascos Skully.

D’aquesta manera serà possible visualitzar a la visera del casc Skully la múltiple informació que el sistema PMP és capaç de proporcionar. El casc projectarà la informació del vehicle oferint una excepcional i clara quantitat d’informació a la qual es podrà accedir a través d’ordres de veu, per mitjà d’una pantalla transparent situada en una zona de la visera, però sense limitar la capacitat visual.

La càmera de visió posterior i de gran angular serà una ajuda essencial per a reflectir la situació real de la moto, proporcionant unes imatges ampliades i nítides sense perdre la concentració a la carretera, mentre que la Plataforma Multimèdia Piaggio, connectat a través de Bluetooth amb el casc, proporcionarà tota la informació necessària sobre el viatge i el vehicle.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *