1. Home
  2. Actualitat
  3. Cassà millora una trentena de punts de la seva via pública
Cassà millora una trentena de punts de la seva via pública

Cassà millora una trentena de punts de la seva via pública

0
0
Foto: Ajuntament de Cassà
Foto: Ajuntament de Cassà

Un pla d’asfaltatge integral permet millorar una trentena de punts de la via pública de Cassà de la Selva. S’ha asfaltat i renovat la senyalització horitzontal i vertical de vies altament transitades com el carrer Marina, la rambla Onze de Setembre o el carrer Ample.

L’Ajuntament de Cassà va iniciar el 23 de gener les obres d’un extens pla d’asfaltatge que ha permès millorar 27 punts de la via pública. Les millores han inclòs actuacions com fresar, asfaltar, segellar fissures de l’asfalt, renovar la senyalització vertical, repintar la senyalització horitzontal o apujar els embornals per tenir carrers sense canvis de nivells i facilitar la mobilitat de tot tipus de vehicles.

Encara queden tasques pendents

Tot i que la major part de les obres ja s’ha realitzat, fins a finals de març encara es faran tasques de senyalització horitzontal de passos de vianants amb pintura termoplàstica de llarga durabilitat i antilliscant, i es canviaran alguns dels senyals verticals.

El pla d’asfaltatge també ha donat resposta a altres punts del municipi que s’han considerat prioritaris a partir de les peticions dels veïns i d’acord amb el criteri tècnic dels professionals.

Més treballs en els propers anys

L’Ajuntament ha anunciat seguirà millorant al llarg dels propers dos anys diferents punts de la via pública del poble d’acord amb les necessitats prioritàries. El consistori ha agraït la comprensió i col·laboració dels veïns i comerciants durant els períodes d’afectació de la circulació a determinats punts de la via pública degut a les obres.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *