1. Home
  2. Actualitat
  3. Catalunya s’assegura MotoGP fins al 2021
Catalunya s’assegura MotoGP fins al 2021

Catalunya s’assegura MotoGP fins al 2021

0
0
Foto: Circuit de Catalunya
Foto: Circuit de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya i Dorna Sports han renovat el contracte de MotoGP que assegura la celebració del Gran Premi de Catalunya al traçat català fins a l’any 2021.

Jordi Baiget, conseller del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna, han signat el nou acord per cinc anys més.

El Circuit de Barcelona-Catalunya continuarà disputant una de les proves del calendari del Campionat del Món FIM de MotoGP, del que forma part des de l’any 1992 ininterrompudament, primer com a Gran Premi d’Europa (1992-1995) i més tard com a Gran Premi de Catalunya (des de 1996). Amb la renovació d’aquest contracte, el Circuit enforteix la seva posició de referent internacional i de pol de generació econòmica, a més de donar continuïtat a la tradició motociclista i a la passió per l’esport del motor del país.

“Haver renovat aquest contracte és molt important per a nosaltres pel moviment econòmic i laboral que genera. L’aposta de Gran Premi per al Circuit de Barcelona-Catalunya consolida Montmeló com a pol de generació econòmica”, ha dit el Conseller Beiget. Qui ha afegit que “també el consolida com a puntal per a la indústria de l’automoció, que ha estat sempre molt important al territori”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *