Home Actualitat Cau una banda que beneïa els cotxes amb els que robaven a vivendes
Cau una banda que beneïa els cotxes amb els que robaven a vivendes

Cau una banda que beneïa els cotxes amb els que robaven a vivendes

0
0
Foto: Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut una banda de lladres a domicilis que beneïen els cotxes amb els que cometien els crims per “tenir sort”. EL grup, utilitzava cotxes llogats i vestia elegantment per no aixecar sospites.

Segons publica Eva Batlle al Diari de Girona aquesta banda està relacionada amb més d’una trentena de robatoris a Catalunya i l’Aragó, entre ells a les poblacions gironines d’Espolla, Sant Jaume de Llierca, Quart, Celrà i Bordils.

Els lladres sostreien de les vivendes objectes de valor com joies, dispositius electrònics o rellotges d’alta gamma.

Una rutina altament especialitzada

La investigació policial va determinar que els lladres seguien una rutina molt determinada i altament especialitzada. Utilitzaven carreteres secundàries i actuaven en poblacions petites i urbanitzacions aïllades des de Barcelona, on residien. Primer comprovaven el terreny i quan no hi havia circulació actuaven.

El grup utilitzava cotxes de lloguer i un membre de la banda els beneïa per tenir sort. Un cop acabat el cop, tornaven els cotxes i el canviaven. De fet els Mossos han determinat que en dos mesos van arribar a gastar 3.500 euros en lloguer de cotxes.

Els membres del grup han ingressat en presó preventiva.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *