1. Home
  2. Actualitat
  3. Cau una banda que beneïa els cotxes amb els que robaven a vivendes
Cau una banda que beneïa els cotxes amb els que robaven a vivendes

Cau una banda que beneïa els cotxes amb els que robaven a vivendes

0
0
Foto: Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut una banda de lladres a domicilis que beneïen els cotxes amb els que cometien els crims per “tenir sort”. EL grup, utilitzava cotxes llogats i vestia elegantment per no aixecar sospites.

Segons publica Eva Batlle al Diari de Girona aquesta banda està relacionada amb més d’una trentena de robatoris a Catalunya i l’Aragó, entre ells a les poblacions gironines d’Espolla, Sant Jaume de Llierca, Quart, Celrà i Bordils.

Els lladres sostreien de les vivendes objectes de valor com joies, dispositius electrònics o rellotges d’alta gamma.

Una rutina altament especialitzada

La investigació policial va determinar que els lladres seguien una rutina molt determinada i altament especialitzada. Utilitzaven carreteres secundàries i actuaven en poblacions petites i urbanitzacions aïllades des de Barcelona, on residien. Primer comprovaven el terreny i quan no hi havia circulació actuaven.

El grup utilitzava cotxes de lloguer i un membre de la banda els beneïa per tenir sort. Un cop acabat el cop, tornaven els cotxes i el canviaven. De fet els Mossos han determinat que en dos mesos van arribar a gastar 3.500 euros en lloguer de cotxes.

Els membres del grup han ingressat en presó preventiva.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *