1. Home
  2. Actualitat
  3. Cauen les matriculacions de cotxes el mes d’agost
Cauen les matriculacions de cotxes el mes d’agost

Cauen les matriculacions de cotxes el mes d’agost

0
0

El mes d’agost han caigut les matriculacions de cotxes un 28,42% a les comarques gironines, respecte el mateix període de l’any passat. Però cal tenir en compte que l’agost de l’any passat es va experimentar un volum extraordinari de matriculació (automatriculacions i promocions de venda) degut a l’entrada en vigor l’1 de setembre de la normativa d’emissions WLTP i RDE per a partícules. Les marques i concessionaris es varen veure obligats a treure abans d’aquesta data els vehicles no homologats en les noves medicions i per això l’increment. Aquest any sense efectes extraordinaris els volums són més semblants al 2017, tot i que en el que va d’any la tendència en alguns segments ha estat la caiguda.

En turismes s’han matriculat 758 cotxes, respecte els 1.058 de l’any passat i els 860 de l’any 2017. En canvi en el sector de Tot Terreny hi ha hagut una puja respecte l’any 2017. El mateix passa amb motocicletes i ciclomotors.

Tot i aixís, el sector espera recuperar-se d’ara fins a finals d’any amb promocions, fires i ofertes que realitzaran les diferents marques automobilístiques.

Font: CORVE

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *