1. Home
  2. Actualitat
  3. Centre Porsche Girona, el més valorat per la gestió de vendes de V.O.
Centre Porsche Girona, el més valorat per la gestió de vendes de V.O.

Centre Porsche Girona, el més valorat per la gestió de vendes de V.O.

0
0

Porsche Iberica ha fet entrega dels premis Concessionari de l’Any, uns guardons molt prestigiosos i valorats per la Xarxa d’Espanya i Portugal, ja que es concedeixen atenent exclusivament a l’opinió que els clients transmeten a través d’una sèrie d’enquestes.

Rosa Isern

El Porsche Performance Index (PPI), la denominació que rep aquest índex pel qual es mesura la satisfacció del client, valora cinc punts que la firma alemanya considera primordials i Centre Porsche Girona ha obtingut el trofeu que l’acredita com el millor en l’apartat de gestió de vendes de vehicles d’ocasió. El concessionari català porta molts anys estant entre els més valorats en diferents capítols i, a més, ha aconseguit el trofeu absolut al Millor Concessionari de l’Any el 2005, 2009, 2010 i 2012.

L’exercici que s’acaba de tancar presenta uns bons resultats per Porsche i la seva xarxa de concessionaris, que afronten el futur amb molt d’optimisme gràcies, entre altres coses, a que compten amb una gamma cada dia més completa i permanentment actualitzada amb els avenços tecnològics més avantguardistes. L’any  passat, el nou Macan es va unir als cinc models que formaven fins llavors la família de la marca de Stuttgart. Els compradors han rebut amb entusiasme aquest atractiu tot terreny compacte, el que s’ha traduït en una gran nombre  de comandes.

Però el secret de l’èxit per a la xarxa de concessionaris Porsche també està en un pla de negoci seriós i ben estructurat, així com en uns equips humans amb gran formació, que aporten valor afegit a la marca, amb la constant dedicació dins el segment del vehicle d’ocasió, entre altres.

Amb aquesta enquesta anual, Porsche Iberica pretén no només avaluar sinó també mantenir la competitivitat dels seus distribuïdors, que són el nexe d’unió entre el fabricant i el client, un jutge implacable que és, en definitiva, qui amb els seus vots premia la professionalitat dels millors.

Rosa Isern, Directora- Gerent de Centre Porsche Girona, es mostrava satisfeta pel guardó i els resultats obtinguts durant l’any 2014  i va agrair a Porsche Iberica i a tots els seus clients i amics la confiança que els hi han dipositat.

Nau Porsche

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *