1. Home
  2. Actualitat
  3. Centro Porsche Girona acull una exposició d’Andy Warhol
Centro Porsche Girona acull una exposició d’Andy Warhol

Centro Porsche Girona acull una exposició d’Andy Warhol

0
0

muntatge2
Centro Porsche Girona inaugura avui l’exposició itinerant d’Andy Warhol a les seves instal·lacions de Salt i que estarà oberta al públic divendres 29 i dissabte 30 d’abril.

Estarà formada per deu obres originals d’Andy Warhol, entre elles algunes de les més conegudes, com els retrats de Mick Jagger i Jimi Hendrix, la llauna de sopa Campbell’s o la que va titular “Mort d’un ídol de tota Amèrica” en homenatge a Marilyn Monroe.

A més, al costat d’aquestes serigrafies signades pel Rei del Pop Art, els Centres Porsche que acullin la mostra, tindran també dos models molt especials que acompanyaran l’exposició. Es tracta d’un Boxster Spyder i un 911 Turbo S, ambdós retolats íntegrament amb cartells realitzats a The Factory, la famosa nau fosca de Nova York que Warhol va convertir en un lluminós laboratori creatiu que, a partir de 1963, va servir també com a punt de trobada de les grans celebritats de l’època: des de músics, cineastes i actors, passant per altres artistes plàstics.

muntatge1

L’exposició itinerant de Pop Art conicideix amb el llançament del nou Porsche 718 Boxster, que començarà a lliurar-se a partir del proper 30 d’abril. Aquest biplaça descapotable amb un motor central de quatre cilindres, que pren bona part de la seva tecnologia de l’actual guanyador de Le Mans, ret homenatge als propulsors bòxer de quatre cilindres que es van usar en el Porsche 718 de competició que tantes carreres va guanyar en els anys seixanta.

1600574 Porsche

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *