1. Home
  2. Actualitat
  3. Centro Porsche Girona et porta de ruta amb la anomenada “Trans-Iberian”
Centro Porsche Girona et porta de ruta amb la anomenada “Trans-Iberian”

Centro Porsche Girona et porta de ruta amb la anomenada “Trans-Iberian”

0
0

Durant tres dies Centro Porsche Girona ha realitzat l’anomenada “Trans-Iberian”. Els clients de que, sota cita prèvia, volien provar el nou Porsche Cayenne o el Porsche Macan, ho han pogut fer sota les indicacions d’un conductor professional de Porsche Sport Driving School (amb mini-curs de formació tecnològica i tècniques de conducció d’aquests vehicles, inclòs) que els portava a realitzar una ruta per les comarques gironines, per tal de descobrir i disfrutar del vehicle i l’entorn.

rutatransiberian

Sempre connectats, el guia, al davant de la caravana, informava als clients que conduïen els nous Porsche Cayenne i Porsche Macan per tal de poder gaudir al màxim de l’experiència. Aquesta és una iniciativa que Centro Porsche Girona realitza diverses vegades a l’any per tal que els seus clients poguin viure una conducció inoblidable. Una prova del vehicle diferent, una experiència única.

RUTA_2

El Porsche Cayenne, tant per fora com per dins, transmet sobretot una cosa: entusiasme. Per la vida, per la carretera. El frontal personifica el concepte de dinàmica, evident en la nova forma del capó del motor i en les marcades aletes esportives. Dinàmic, cinc portes, versatilitat, confort. El Cayenne continua en la seva línia de forma conseqüent. Amb un nou disseny. Amb nous sistemes d’assistència. Amb nous motors. Amb una gran potència i un consum comparativament reduït. Així el Cayenne es manté al capdavant, ara renovat. Directe cap al futur.

El Porsche Macan és tot coratge, ja sigui amb motors dièsel com de gasolina, i amb un sentit de distinció magnífic gràcies a unes prestacions i un nivell de qualitat d’acabats excepcional.
És un SUV amb una personalitat molt marcada, amb un rostre i una imatge tremendament esportiva i molt característica. Si et vols sentir lligat i formar una sola unitat, l’arquitectura i l’ergonomia del Macan et traslladaran a les millors sensacions esportives i amb una comodiad manifesta.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *