1. Home
  2. Actualitat
  3. Centro Porsche Girona presenta el nou Cayenne
Centro Porsche Girona presenta el nou Cayenne

Centro Porsche Girona presenta el nou Cayenne

0
0

El passat dijous 30 de novembre, Centro Porsche Girona va presentar el nou model Cayenne a les seves instal·lacions de Salt. El nou Porsche Cayenne és un model salvatgement urbà, i per aquest motiu la presentació estava ambientada en una jungla africana on el foc i la llum va prendre protagonisme durant tota la nit. A l’arribada et rebien uns malabaristes amb foc i uns sons que et transportaven a la màgia de la selva africana. A l’interior, l’absencia de llum era el preludi a un seguit d’actuacions amb foc i llum que va sorprendre el públic assistent. Rosa Isern, gerent de Centro Porsche Girona, va agraïr la presència dels assistents i va explicar els detalls més importants d’aquesta 3a generació de Porsche Cayenne. Centro Porsche Girona va saber transmetre màgia i il·lusió i una banda de percussió va ser l’avantsala a la presentació final del nou Cayenne, que va aparèixer darrera d’una gegant lona. Tota una posada en escena al nivell que exigeix una marca com Porsche, i amb un model que tants bons resultats ha donat a la marca alemanya.

cayenne3

cayenne7

Porsche Cayenne

Detalls tècnics: Potencia máxima (DIN) 250 kW (340 CV) a 5.300 – 6.400 1/min. Aceleració 0 – 100 km/h 6,2 s (5,9 s amb Performance Start). Velocitat máxima: 245 km/h.

Cinc portes que s’obren a qualsevol aventura imaginable. Mitjançant un nou disseny dinàmic i nous eficients motors turbo. D’aquesta manera, el Cayenne fa que l’experiència Porsche sigui encara més fascinant i variada. I, al mateix temps, segueix sent fidel a la seva essència: un autèntic automòbil esportiu.
El carenat davanter és nou i té un disseny particularment enèrgic. En els laterals, l’afilada línia de sostre, que s’aplana conforme avança cap a enrere, baixa fins al spoiler de sostre. Igual que les portes de nou disseny i les noves llandes de fins a 21 polzades amb pneumàtics mixtes (per primera vegada en el Cayenne). La part posterior té un disseny completament nou. L’atenció se centra directament en la franja de pilots que s’estén al llarg de tot el darrere i subratlla la presència del nou Cayenne amb elegància. Els pilots del darrere disposen de la tecnologia LED més moderna i precisa i reprenen el concepte de disseny dels fars frontals. Els seus diferents elements d’il·luminació es distingeixen com a cossos tridimensionals. Un altre punt culminant del disseny de l’automòbil. En general, en comparació amb la generació anterior, el nou Cayenne és més ample d’espatlles i, per tant, més musculós, atlètic i dinàmic.

Respecte a l’interior, és nou en tots els models Cayenne el concepte de comandament Porsche Advanced Cockpit. La consola central amb Direct Touch Control disposa d’una superfície en vidre amb botons tàctils que permet un accés directe a les funcions més importants. Entre elles: la palanca selectora compacta. Sobre la consola central es troba el Porsche Communication Management (PCM) amb pantalla tàctil de 12 polzades Full-HD i mòdul de navegació en línia, per a un maneig intuïtiu. Darrere del volant multifunció s’allotja el nou quadre d’instruments. A esquerra i dreta del característic compta-analògic de Porsche, amb les seves clàssiques agulles, dues pantalles d’alta resolució mostren, en funció de les necessitats, instruments virtuals, mapes i nombrosa informació.

La generació de motors del Cayenne s’ha tornat a desenvolupar per complet i ara és més potent i disposa de més par motor. I, al mateix temps, s’ha optimitzat encara més la seva eficiència.

En definitiva, tal i com va dir la Sr. Rosa Isern, el millor és provar-lo. Prova el nou Porsche Cayenne per impregnar-se de la seva màgia, de la seva fiabilitat, del seu dinamisme. Disponible ja a: Centro Porsche Girona, Pol.Ind. La Maret, Carrer Lingen, s/n, 17190 Salt, Girona. Tel. 972 48 52 57

cayenne10


cayenne4

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *