1. Home
  2. Actualitat
  3. Centro Porsche Girona presenta el nou Panamera Sport Turismo
Centro Porsche Girona presenta el nou Panamera Sport Turismo

Centro Porsche Girona presenta el nou Panamera Sport Turismo

0
0

El passat 2 de novembre, Centro Porsche Girona va presentar el nou Porsche Panamera Sport Turismo a les seves instal·lacions de Salt. Davant un nombrós públic, la gerent del concessionari, la Sra. Rosa Isern, va explicar que el nou Panamera Sport Turismo “és un veritable vehicle esportiu, un veritable Porsche amb la seva identitat de marca. Reuneix treball, família, oci i diversió al volant en un vehicle dinàmic i sense igual: 4 + 1 places, molt espai per a les cames, a l’altura del cap i un maleter de gran capacitat. Hi han 5 tipus de motoritzacions:
Panamera 4 Sport Turismo (330 CV)
Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo (462 CV
Panamera 4S Sport Turismo (440 CV)
Panamera Turbo Sport Turismo (550 CV)
Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (680 CV)

Com diuen a Porsche: Atreveix-te!”

panamera_1

Ja des del seu disseny, el nou Panamera Sport Turismo demostra coratge i marca una nova pauta. El que més crida l’atenció és el darrere, de gran amplada i contorns definits. Totes les línies accentuen l’horitzontalitat del disseny del vehicle. També és excepcional el spoiler de sostre adaptatiu per sobre de l’àmplia finestra del darrere. La part davantera i els laterals diuen molt de l’elegància i del traçat de línies. Des d’aquesta perspectiva, les proporcions són abans de res: Porsche.

Una pensada ergonomia pròpia d’un vehicle esportiu, que se centra en el conductor i en les prestacions sense descuidar per això el benestar dels passatgers. Aquí s’inclouen, entre d’altres, el nou concepte de lloc de conducció i visualització Porsche Advanced Cockpit, amb la consola central reestructurada i amb acabat en vidre, tecles sensibles al tacte ordenades en grups lògics i la pantalla tàctil d’alta resolució de 12 polzades. Els serveis i aplicacions intel·ligents amplien les funcions del vehicle, perquè disposi de la màxima connexió amb el seu vehicle i de més temps per l’important. El sistema Porsche Communication Management (PCM), amb navegació en línia, és la unitat de comandament central.

panamera_2

Les claus del nou Porsche Panamera Sport Turismo

Polivalent: És la tercera carrosseria de la gamma Panamera: berlina, berlina executive, i ara Sport Turismo, concepte de carrosseria familiar amb gran espai de càrrega.

La cinquena porta: El Panamera Sport Turismo es diferencia per una exclusiva part posterior amb una porta més gran, una vora de càrrega més baix, volum del maleter augmentat i un concepte de 4 +1 seients.

Disseny: Obra de Michael Mauer, que ha dissenyat el Panamera Sport Turismo de forma exclusiva a partir del pilar B.

 4 +1 seients: El Sport Turismo és el primer Panamera amb tres seients del darrere, en realitat dos seients i una plaça central operativa per a menors, encara que també es pot adquirir només amb dos seients individuals.

 Capacitat de càrrega: L’Sport Turismo pot transportar a cinc passatgers amb fins a 520 litres d’equipatge, i amb els seients plegats ofereix fins 1390 litres.

Potència a discreció: El Panamera Sport Turismo ofereix una completa gamma de motors, V6 i V8, des de 330 CV a 550 CV, sent el vaixell insígnia el nou Panamera Turbo S E-Hybrid amb una potència de 680 CV. L’estratègia híbrida de Porsche utilitza la tracció elèctrica per augmentar el rendiment.

Autonomia en mode elèctric: Més de 50 quilòmetres d’autonomia sense emissions.

Canvi i tracció: Els Panamera Sport Turismo estan equipats amb el sistema Porsche Traction Management (PTM) per a la tracció total i la caixa del canvi de doble embragatge (PDK) de vuit velocitats.

 Aerodinàmica activa: El Panamera Sport Turismo estrena un spoiler de sostre adaptatiu per optimitzar la resistència i càrrega aerodinàmica. L’angle d’incidència del spoiler s’eleva automàticament en tres nivells en funció de la manera de conducció, i pot generar fins a 50 kg de càrrega. Fins a una velocitat de 170 km / h l’angle d’incidència és -7 graus i a partir de 170 km / h passa a la posició Performance amb un angle d’incidència de +1 grau per augmentar l’estabilitat de conducció i la dinàmica transversal.

La tecnologia Porsche: El Sport Turismo utilitza el sistema Porsche Advanced Cockpit digital que inclou sistemes d’assistència com el Porsche InnoDrive amb control de velocitat amb regulador de distància, sistemes de xassís amb direcció activa de l’eix posterior i l’estabilització electrònica del balanceig Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport).

El rei: Per primera vegada, un híbrid endollable és el model superior d’una gamma del fabricant de Stuttgart. El model amb propulsió híbrida endollable accelera com un 911. Desenvolupa un parell motor de 850 Nm i accelera de 0 a 100 km / h en 3,4 segons.

Mínim consum i màximes prestacions: El Panamera Turbo S E-Hybrid consumeix 2,9 l / 100 km i 16,2 kWh / 100 km.

Velocitat, 310 km/h: El Turbo S E-Hybrid desenvolupa una velocitat de fins a 310 km/h propulsat per un motor elèctric (136 CV) i un motor turbo V8 de gasolina (550 CV).

Per als més sibarites: Equipament de sèrie ampliat inclou suspensió pneumàtica, frens ceràmics, llandes de 21 polzades, xassís actiu i sistema de so Bose.

Per a més informació i preus: www.porsche-girona.com

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *