La donació forma part del projecte solidari Porsche SUMA, una iniciativa que s’ha dut a terme des de la marca a nivell estatal i, en la qual, han participat el conjunt de la xarxa de concessionaris arreu de l’estat.
La directora gerent del Centro Porsche Girona, Rosa Isern, ha fet entrega aquest dijous al director del Banc d’Aliments de Girona, Frederic Gómez i Pardo, d’un taló per valor de 13.000 euros en el marc del projecte solidari Porsche SUMA, una iniciativa de tota la xarxa de concessionaris de la marca alemanya arreu de l’estat.
Porsche SUMA forma part de la nova divisió denominada Porsche Compromiso Social per part de Porsche Ibérica. En aquest sentit, la directora gerent de Centro Porsche Girona ha destacat que “a causa de la pandèmia del coronavirus, a Espanya ha augmentat un 50% les sol·licituds d’ajuda per aconseguir aliments” i que “ens satisfà enormement haver pogut aportar un petit gra de sorra per millorar la situació dels que travessen un mal moment”.
El projecte Porsche SUMA s’ha desenvolupat en tres fases i té com a finalitat ajudar als bancs d’aliments de cada una de les províncies de l’estat espanyol i als homònims portuguesos de la Rede de Emergencia Alimentar, perquè puguin ampliar la seva labor social d’entrega de menjar a gent necessitada.
A més, cal destacar que els diners aportats per Centro Porsche Girona tenen un valor superior al comptable, ja que els acords que té l’entitat amb productors i distribuïdors li permet aconseguir preus bastant més competitius que els del mercat, fent que a la xifra total, se n’hi pugui extreure més partit.
Un cop acabada aquesta segona fase, el projecte Porsche SUMA donarà inici a la tercera, denominada Taycan Electrotour, que es desenvoluparà del 14 al 25 de setembre. Amb el nou esportiu 100% elèctric de la marca es recorrerà la península ibèrica per convertir el total de quilòmetres realitzats en quilos d’aliments.