1. Home
  2. Actualitat
  3. Chevrolet celebra el 50è aniversari del Malibú
Chevrolet celebra el 50è aniversari del Malibú

Chevrolet celebra el 50è aniversari del Malibú

0
0

Elegant en la seva època, el Malibú va debutar l’any 1964 com el primer Chevrolet “intermedi” i també va ser un dels primers cotxes de mida mitjana als Estats Units. Fins llavors, la gamma de turismes de Chevrolet es componia de models de mides estàndards, abanderats per l’Impala, a més del compacte Chevy II (Nova), el Corvair i el Corvette. El Malibú que el seu nom bé d’una coneguda zona de Los Angeles, on va néixer la cultura de la platja dels 60, era el model superior de mida intermèdia, format en el que també s’oferia el Chevelle -com a model bàsic- i el Camino. Va ser aclamat per la seva sòlida construcció – amb carrosseria sobre bastidor – i la dinàmica suspensió davantera amb una molla helicoïdal.

Chevrolet Malibu

Redissenyat l’any 2013 en la vuitena generació del model, Chevrolet ha perfeccionat encara més el Malibú de l’any 2014, que ofereix una major eficiència, noves opcions de connectivitat, millores de confort i una estètica renovada d’alta gamma. El Malibú és el model insígnia de la marca. Un cotxe d’estètica excepcional que ofereix als clients un estil americà incomparable, refinament i seguretat cinc estrelles EuroNCAP. Amb un disseny aerodinàmic, un interior espaiós i molt silenciós, una àmplia capacitat de càrrega i uns sistemes avançats d’entreteniment, el Malibú és una excel·lent elecció per una conducció còmoda, suau i segura.

El Malibú ofereix dos motors a Europa: un motor de gasolina de 2.4 litres de 167 CV i un motor dièsel de 2.0 litres de 160 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *