1. Home
  2. Actualitat
  3. Cinc estrelles per al nou nou Mazda6
Cinc estrelles per al nou nou Mazda6

Cinc estrelles per al nou nou Mazda6

0
0

El Mazda6 és un dels cotxes més segurs de tot el món, després d’haver obtingut les màximes qualificacions de seguretat possibles a Europa, Japó, Austràlia i els Estats Units. El nou Mazda6 va rebre cinc estrelles d’Euro NCAP el setembre passat, abans d’obtenir una altre qualificació màxima de la seva filial japonesa, JNCAP,  dos mesos després. El novembre, ANCAP, també va atorgar cinc estrelles a totes les variants del model disponibles a Austràlia i Nova Zelanda. I posteriorment, al desembre l’ILHS dels Estats Units va concedir al Mazda6 el Top Safety Pick+, la millor qualificació possible.

Gama Mazda6

Llançat a Europa fa poc més d’un any, la nova berlina de Mazda ve equipada amb tota la tecnologia Skyactiv. A part de la seguretat, també ha tingut una excel·lent acollida el seu disseny Kodo, el seu comportament dinàmic i la seva eficiència, així com els seus excepcionals valors residuals i els seus baixos costos de manteniment. El Mazda6 va ser desenvolupat seguint la filosofia de seguretat proactiva de Mazda, que té com a objectiu minimitzar el risc d’accidents i maximitzar les capacitats del conductor per conduir amb seguretat el vehicle.

Tota la nova generació de Mazda (El Mazda6, Mazda CX-5 i Mazda 3) compta ara amb la classificació de seguretat de cinc estrelles Euro NCAP.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *