1. Home
  2. Actualitat
  3. Cinc milions de conductors reconeixen que no respecten la distància de seguretat
Cinc milions de conductors reconeixen que no respecten la distància de seguretat

Cinc milions de conductors reconeixen que no respecten la distància de seguretat

0
0
Foto: FDV / Wikimedia Commons
Foto: FDV / Wikimedia Commons

Cinc milions de conductors reconeixen que no respecten la distància de seguretat. Ho revela un estudi de la Fundació Línia Directa publicat per ABC en el qual es constata que l’any 2015 2.135 accidents van ser produïts per assetjar el conductor del davant.

Aquesta conducta pot suposar una multa de 200 euros i la retirada de 4 punts del carnet de conduir i tot pitjor accidents greus i fins i tot mortals. De fet les col·lisions posteriors i múltiples van causar 150 morts a les carreteres espanyoles l’any passat.

D’acord amb la DGT, entre el 70 i el 90% dels accidents amb víctimes es deuen a errors humans evitables. L’assetjament al conductor davanter no és l’única conducta punible que reconeixen els espanyols. Gairebé 15 milions de conductors confessen que circulen habitualment per sobre dels límits de velocitat.

En els trajectes curts gairebé 5 milions de conductors confessa no haver fet servir en alguna ocasió el cinturó de seguretat en desplaçaments breus i un 14% ha portat, alguna vegada, als nens al cotxe sense les mesures de seguretat obligatòries.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *