1. Home
  2. Cotxes
  3. Cinc portes per al nou Mini
Cinc portes per al nou Mini

Cinc portes per al nou Mini

0
0

Amb una longitud total 16,1 centímetres major en comparació amb la versió de 3 portes, la mateixa amplada i 1,1 centímetres més alt, es presenta el nou Mini 5 portes.

Mini 5 portes

L’ampliació de la distància entre eixos repercuteix en l’amplitud interior, ara amb tres seients a la part posterior, i en el volum del maleter, ampliat fins a 278 litres.

Com ja és habitual en els seus germans de gamma, el Mini de 5 portes també transmet la característica sensació de conducció d’un kart, sense renunciar a una optimitzada eficiència, confort, màxima seguretat i innovadora connectivitat.

Quan es posi a la venda, el Mini 5 portes permetrà escollir entre dos motors de gasolina i dos dièsel. Els propulsors de gasolina són un tres cilindres de 136 CV i un quatre cilindres de 192 CV. La mateixa combinació es repeteix en els motors dièsel: Un tricilíndric de 116 CV i un quatre cilindres per al de 170 CV. Tots aquests motors aniran associats a una caixa de canvis manual de sis marxes. Opcionalment es podrà incorporar la transmissió automàtica de sis marxes, amb una variant esportiva.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *