1. Home
  2. Motos
  3. Motos
  4. Cinquena generació de la Ossa TR
Cinquena generació de la Ossa TR

Cinquena generació de la Ossa TR

0
0

Ossa celebrarà l’any 2015 el 75è aniversari de la seva creació. Fundada el 1940, la marca del trèvol sempre s’ha distingit pels seus productes refinats, avançats tecnològicament i d’una estètica cuidada i amb personalitat.  La TR de l’aniversari combina i reforça tots aquests valors creant una moto única. La cinquena generació de la TR és un producte madur, polit i evolucionat en tots els seus detalls, però també segueix sent la moto de trial més lleugera i avançada tecnològicament.

Un cop més, la TRi marca tendència, en cilindrades de 125cc, 250cc, 280cc i 300cc. Els seus 64,5 quilos en buit, el seu motor d’injecció fiable i progressiu en totes les cilindrades, el seu equipament exclusiu com l’amortidor Öhlins, el seu xassís compacte i optimitzat per a una lleugeresa màxima del tren posterior i la seva estètica única converteixen la TR en una molt bona opció per a pilots de qualsevol edat i nivell.

 Ossa

TR125i. 

Joves i principiants trobaran un compromís perfecte en aquest model, que es beneficia de totes les característiques de la nova gamma Ossa de trial. Bones sensacions i una gran diversió malgrat la seva petita cilindrada, equipament d’alta gamma i un xassís lleuger i compacte que afavoreix les maniobres amb la roda del darrere.

TR250i. 

Amb un motor extremadament progressiu, que gràcies a la injecció electrònica respon a l’accelerador instantàniament i sense buits, la TR250i és una moto de pilotatge efectiu però extremadament fàcil i intuïtiu. D’arrencada fàcil, fiable, àgil i lleugera, la 250 és l’opció perfecta per als pilots amateur, que descobriran amb ella com fins les zones més difícils esdevenen fàcils.

TR280i.

Després de cinc anys d’evolució, basada en l’experiència de la competició al més alt nivell, la TRi més equilibrada continua perfeccionant-se. Els tècnics i enginyers d’Ossa han treballat per millorar encara més la qualitat i fiabilitat del model, que la versió 2015 aconsegueix un nivell d’excel·lència per satisfer els més exigents. La TR280i representa l’equilibri en la gamma Ossa: fàcil, lleugera i progressiva, però contundent en la part alta de comptarevolucions.

TR300i.

La TR300i és la millor opció per als pilots més exigents. El seu motor de 300cc, la termodinámica del qual ha estat acuradament dissenyada i ajustada pels enginyers de OSSA basant-se en l’experiència en competició, té un comportament potent en tota la gamma de revolucions. Gràcies a la injecció electrònica, la seva resposta és incomparablement instantània, precisa i neta. Aquest motor, en combinació amb el seu xassís, lleuger, neutre i àgil, converteixen la TR300i en una moto l’eficàcia de la qual està a l’altura dels pilots més exigents.

 

EXPLORER 2015

 Ossa explorer 2015_093

La Ossa Explorer és probablement la moto de referència en el segment del trial-excursió. “Crear la moto amb la qual més fàcil fora arribar als llocs més difícils” va ser la consigna que van seguir els tècnics i dissenyadors de Ossa en concebre aquest model. Per aconseguir-ho, no es van limitar a afegir un “kit” a la base de la TRi, sinó que van dissenyar tot un subxassís, una acurada ergonomia que inclou un ampli i còmode seient i estreps específics, i un gran dipòsit que, amb el seu eficient motor d’injecció, proporcionen una autonomia excel · lent.

La Explorer és una moto extremadament lleugera, amb un motor dòcil però contundent, que conjumina de manera única facilitat amb eficàcia, confort amb esportivitat. El model 2015 rep una nova forquilla Ollé acuradament ajustada per l’ús de la Explorer, a més de totes les optimitzacions de motor i xassís de la seva germana més trialera.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *